Serialul „Narcos“, care spune povestea lordului drogurilor Pablo Escobar, la Antena 1

0
Publicat:

Serialul Netflix are premiera azi la Antena 1 și poate fi urmărit în fiecare luni și marți, de la 23.00, și miercuri, de la 23.30.

Serialul Narcos este considerat unul dintre cele mai reuşite proiecte Netflix
Serialul Narcos este considerat unul dintre cele mai reuşite proiecte Netflix

Producția de trei sezoane spune povestea intrigantă a violentului lord al drogurilor, Pablo Escobar, conducătorul celei mai puternice organizații criminale de trafic de stupefiante din Columbia.

Aclamat de critici, interpretul lui Escobar, actorul brazilian Wagner Moura a primit o nominalizare la Globul de Aur grație prestației sale în serialul „Narcos“ – iar producția are în palmares mai multe nominalizări, printre care cele la Premiile Emmy și la Premiul BAFTA pentru cel mai bun serial străin. De altfel, serialul este considerat unul dintre cele mai reuşite proiecte ale platformei de streaming Netflix.

Excelent documentată și purtând amprenta realistă și electrizantă a creatorilor Chris Brancato, Carlo Bernard și Doug Miro, Narcos urmărește parcursul ascendent al lui Pablo Escobar, chiar de la sfârșitul anilor ʼ70 și începutul decadei anilor ʼ80, când a intrat în lumea stupefiantelor, înființând infamul cartel Medellin.

La apogeul influenței sale, când acumulase o avere uriașă, Escobar devenise cel mai puternic nume al cartelurilor drogurilor, în ciuda eforturilor autorităților americane și columbiene de a contracara ascensiunea lui fulminantă. Astfel, alături de Wagner Moura, din distribuție fac parte Pedro Pascal și Boyd Holbrook, în rolurile agenților Javier Peña și Steve Murphy, care luptă împotriva cartelului columbian de la Medellin, una dintre cele mai mari organizaţii criminale de tip terorist din timpurile moderne. Întreaga poveste a temutului Escobar, în producția „Narcos“ poate fi vizionată începând de astăzi, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite