Scandal la Naşul TV transmis live pe Facebook: Radu Moraru a trecut de poliţişti, s-a încuiat în platou şi a intrat în direct VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Moraru a înfiinţat Naşul TV în 2012 şi este acţionar majoritar
Radu Moraru a înfiinţat Naşul TV în 2012 şi este acţionar majoritar

Radu Moraru şi câţiva apropiaţi au intrat cu forţa în sediul Naşul TV după ce mai mulţi poliţişti au încercat să-i împiedice şi au chemat întăriri, întregul moment fiind transmis pe Facebook. În cele din urmă, realizatorul s-a încuiat în studiou şi a intrat în direct. Recent, „Naşul“ a obţinut o primă victorie în instanţă, care a decis suspendarea deciziei prin care a fost destituit din toate funcţiile deţinute la postul pe care l-a înfiinţat.

S-au derulat scene ca în filme, luni seară, la sediul Naşul TV, scrie Paginademedia.ro. „Avem nevoie de ajutor. Toate echipajele să vină aici“, a transmis un poliţist prin staţie, în timp ce Radu Moraru şi alte persoane se împingeau în forţele de ordine pentru a intra în studioul televiziunii. Imaginile au fost difuzate live pe pagina de Facebook a postului.

În cele din urmă, Naşul a păstruns în sediu şi a încercat să convingă autorităţile că proprietatea îi aparţine, în timp ce tabăra adversă era formată din doi bodyguarzi şi o avocată, care a susţinut că Paul Moraru l-a dat afară pe Radu Moraru în baza unei hotărâri judecătoreşti.

După ce poliţiştii au plecat, Radu Moraru s-a încuiat în platou şi a intrat în direct, nu înainte de a sparge geamul unei încăperi încuiate. „Sunt la mine acasă, pot face ce vreau“, a declarat „Naşul“ pe post. Apoi a făcut şi o altă demonstraţie - a luat un ghiveci de pe masă şi l-a trântit pe podea: „Pot face şi asta“.

Amintim că, la jumătatea lunii octombrie, Radu Moraru a fost destituit din toate funcţiile pe care le avea la Naşul TV, post pe care l-a înfiinţat în anul 2012 şi la care este acţionar majoritar. Decizia a fost luată după ce Paul Alexandru Moraru (nicio legătură de rudenie între cei doi), care este acţionar minoritar, a convocat o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA). Moraru a contestat în instanţă hotărârea AGA şi a obţinut o primă victorie, mai notează Paginademedia.ro. Potrivit Portalului Instanţelor de Judecată, Tribunalul Bucureşti a decis suspendarea executării hotărârii AGA până la soluţionarea dosarului. 

La momentul respectiv, Radu Moraru a comentat situaţia printr-o serie de texte publicate pe site-ul nasul.tv în care, printre altele, îl acuză pe Paul Alexandru Moraru că încearcă să preia televiziunea în mod ilegal, că a răspândit informaţii false în spaţiul public şi că a angajat o firmă de pază care îl împiedică pe el şi pe alţi colegi să intre în incinta televiziunii care îi aparţine şi, prin urmare, nu-şi mai pot face emisiunile. Jurnalistul a declarat şi că singura datorie pe care o avea către Paul Moraru şi de la care ar fi pornit întreaga dispută a fost achitată.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite