Roxana Ciuhulescu revine la TV cu o nouă emisiune. La ce post va apărea şi primele declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana Ciuhulescu FOTO Eduard Enea
Roxana Ciuhulescu FOTO Eduard Enea

Roxana Ciuhulescu (39 de ani) revine cu o nouă emisiune în televiziune, după ce timp de peste un deceniu a prezentat la Pro TV „Pro Motor“, cea mai longevivă emisiune auto din România.

Roxana Ciuhulescu va prezenta o nouă emisiune la TVR, ce va avea tot un format motor-sport. 

Emisiunea se numeşte „Lumea vitezei“ şi va fi difuzată începând de sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21.00, la TVR HD, potrivit Libertatea. 

„«Lumea vitezei» este o emisiune de motor-sport, pe care o voi prezenta împreună cu Adi Teslovan, unul dintre cei mai buni piloţi de raliuri din România. Alături de producătorul Alex Rostotchi vom aduce un suflu nou acestui format şi vă vom prezenta toate noutăţile din domeniul motorsport şi nu numai. Noul format aduce încă o premieră: toată viaţa mi-am dorit ca emisiunea pe care o prezint să intre în prime-time. Iată că visul mi se realizează“, a declarat vedeta. 

Pasionată de sportul pe două şi patru roţi, Roxana Ciuhulescu deţine licenţe de pilot şi de navigator. Totodată, vedeta TV este brand ambassador al unei mărci coreene specializată în 4X4. 

Roxana Ciuhulescu este căsătorită cu preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti Silviu Bulugioiu, cu care are un copil. Prezentatoarea TV a anunţat în vara anului 2017 că divorţează de Mihai Ivănescu (54 de ani) după zece ani. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de nouă ani. 

roxana ciuhulescu si sotul silviu bulugioiu foto ion cota

Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite