Românii au talent, ultima rundă de preselecţii. Pavel Bartoş: „Avem o selecţie impresionantă de talente“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley şi Pavel Bartoş vor asigura distracţia şi în cel de-al şaselea sezon Românii au talent FOTO Pro TV
Smiley şi Pavel Bartoş vor asigura distracţia şi în cel de-al şaselea sezon Românii au talent FOTO Pro TV

După un weekend în care Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu i-au ales pe noii pretendenţi la titlul de erou naţional, preselecţiile „Românii au talent“ continuă şi săptămâna aceasta, miercuri şi joi, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

Sâmbătă şi duminică membrii juriului au fost plini de energie, dar şi de emoţii, s-au bucurat de toate momentele prezentate pe scenă şi au avut comentarii savuroase îndelung aplaudate de cei din sală. Smiley şi Pavel Bartoş au fost, ca de fiecare dată, alături de concurenţi, s-au distrat împreună şi le-au adus tuturor zâmbetul pe buze

„Vă aştept pe 20 şi 21 ianuarie la preselecţiile cu juriul «Românii au talent» din Capitală, să asistaţi la o desfăşurare de talente cum nu aţi mai văzut şi, bineînţeles, să vă susţineţi favoriţii. Vom avea parte de spectacol, distracţie şi neprevăzut! Nu va lipsi nici Pavel Bartoş!“, a spus Smiley.

Pavel Bartoş a completat: „Avem o selecţie impresionantă de talente, care merită susţinerea voastră. Vă aşteptăm alături de noi, miercuri şi joi, la Palatul Naţional al Copiilor, să ne distrăm, să vedem noua generaţie de juraţi şi jurate şi să aplaudăm noua generaţie de eroi şi eroine.“

Bucureştenii sunt invitaţi miercuri şi joi la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, de la ora 11.00 şi de la ora 18.00, la ultima rundă de preselecţii a noului sezon „Românii au talent“, pentru a urmări un spectacol incredibil şi a-şi susţine favoriţii în lupta pentru titlul de cel mai talentat român.

Românii vor urmări în curând cel de-al şaselea sezon al celui mai vizionat show de divertisment, la Pro TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite