„Românii au talent“ la Bucureşti. Florin Călinescu: „E interesant să descopăr oameni care cred despre ei că sunt talentaţi, justificat sau nu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu vor juriza anul acesta concurenţii de la „Românii au talent“ FOTO Pro TV
Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu vor juriza anul acesta concurenţii de la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Cei mai talentaţi, surprinzători şi amuzanţi concurenţi dau ultimul examen în faţa membrilor juriului „Românii au talent“, care au împărtăşit gândurile de dinaintea întâlnirii cu pretendenţii la cel mai râvnit titlu.

Timp de patru zile, pe 16, 17, 20 şi 21 ianuarie, la Palatul Naţional al copiilor din Bucureşti, bucureştenii sunt aşteptaţi să fie alături de favoriţii lor în lupta pentru titlul de erou naţional. Juriul „Românii au talent“, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu, sunt gata de show,  nerăbdători să-i urmărească pe cei care îşi vor demonstra talentul şi pregătiţi să-i aleagă pe cei mai buni, pe care îi vor trimite în etapa următoare a competiţiei.

Mihaela Rădulescu, despre Românii au talent: „Abia aştept să văd cu ce ne mai confruntăm şi distrăm“

„Daca e adevărat ce se spune şi anul întreg va fi aşa cum îl începi, atunci eu abia aştept să mă bucur de selecţia noului val de talente din Bucureşti, pentru cel de-al şaselea sezon «Românii au talent»“, a spus Andi Moisescu.

„Nimic nu aduce o mai mare satisfacţie profesională decât combinaţia de succes şi de plăcere. Ne place la nebunie ce facem ca membri ai juriului şi avem succes în fiecare an, se ştie. Asta vine la pachet cu diversitatea talentelor de pe scenă şi a emoţiilor trăite de noi toţi, dar şi de public. Abia aştept să văd cu ce ne mai confruntăm şi distrăm la preselecţiile de la Bucureşti. Îndrăzniţi să ne uimiţi, oricare vă e talentul sau veniţi să vă susţineţi eroii“, a declarat Mihaela Rădulescu.

Andra, despre Românii au talent: „Anonimii de azi vor avea, curând, mii de fani“

„Talente şi talentaţi, suntem aici! Cercul se închide frumos. În toamnă, am plecat din Bucureşti prin toată ţara, acum ne întoarcem la linia de start. În acest weekend, dar şi pe 20 şi 21 ianuarie, au loc preselecţiile cu juriul «Românii au talent», în Bucureşti. După o călătorie fabuloasă, ne întoarcem în mijlocul «vulcanului». Lista celor care vor ajunge în ediţiile televizate se va definitiva aici, în capitală! Vă aşteptăm cu inimile, răbdarea şi zâmbetele deschise. Aveţi încredere în voi, în noi şi în toţi cei ce vă vor cunoaşte. Gândiţi-vă că o astfel de decizie vă poate schimba viaţa în bine pentru totdeauna. Fiţi siguri că o parte din anonimii de azi vor avea, curând, mii de fani. Credeţi în voi şi în şansa pe care v-a dat-o destinul“, a spus şi Andra.

„Ce este interesant pentru mine la acest show este că am descoperit oameni care cred despre ei că sunt talentaţi, justificat sau nu, într-un domeniu sau altul, dar cu toţii produc spectacol. Vă invit pe toţi să îi vedeţi şi să îi susţineţi“, a completat Florin Călinescu.

Bucureştenii sunt aşteptaţi în acest weekend şi săptămâna viitoare să fie alături de juriul „Românii au talent“ şi de gazdele emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş, pentru a urmări şi susţine noii pretendenţi la titlul de cel mai talentat român. Preselecţiile vor avea loc sâmbătă şi duminică, dar şi pe 20 şi 21 ianuarie, la Palatul Naţional al copiilor, de la ora 10.00 şi de la ora 17:00. În curând, telespectatorii vor putea vedea cel de-al şaselea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii la Pro TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite