„Românii au talent“: Rebeca, o tânără care a cântat pentru tatăl ei mort, a lăsat-o pe Andra în lacrimi și fără cuvinte VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O interpretare de excepție și emoții extraordinare pentru public și juriu: acesta a fost momentul creat de o concurentă al cărei tată a murit înecat.

Rebeca Bană pe scenă la Românii au talent
Rebeca Bană și-a pus tot sufletul în piesa dedicată tatălui ei la Românii au talent FOTO Pro TV

Rebeca Bană (22 de ani) e din București și cântă de mică, așa cum a mărturisit. Pe lângă povestea dureroasă, tânăra a confirmat că are un talent incredibil și s-a înscris în concursul de la Pro TV, așa cum și-a dorit tatăl său.

S-a simțit că în seara asta nu ne-ai cântat nouă. Ai o voce senzațională, pe mine m-ai lăsat mască

„Cânt de când eram foarte mică. Părinții mei s-au bucurat foarte mult când au văzut că și eu, și sora mea cântam. De multe ori stăteam cu tata, el m-a învățat să cânt“, a povestit tânăra.

„Acum patru luni, tata a plecat dintre noi. Ne-au sunat niște polițiști să ne spună că s-a înecat. Era la pescuit, și-a scăpat undița în apă, a sărit după ea și n-a mai putut să iasă. El știa să înoate foarte bine. Habar nu am ce s-a întâmplat... Așa a fost să fie. Înainte să se întâmple tragedia asta, și-a dorit foarte mult să mergem împreună la «Românii au talent». Am venit pentru el. Sunt sigură că vede și că se bucură“, a adăugat ea.

Pe scena „Românii au talent“, concurenta nu numai că i-a uimit pe toți cu un timbru absolut special, dar și-a pus tot sufletul în piesa dedicată tatălui ei și a creat o emoție uriașă. „S-a simțit că în seara asta nu ne-ai cântat nouă. Ai o voce senzațională, pe mine m-ai lăsat mască“, i-a spus Mihai Bobonete.

Cu ochii în lacrimi, Andra abia a putut comenta prestația Rebecăi. „Iartă-mă nu pot să vorbesc. Eu, în locul tău, n-aș fi putut cânta. S-a simțit că ai cântat cu sufletul“, a adăugat ea.

„Talentul și interpretarea ta au fost dincolo de poveste. Chiar și în afara poveștii, pentru mine rămâne aceeași emoție. Ești extraordinar de talentată“, i-a spus Andi Moisescu.

Cu patru de „Da“, concurenta a trecut în etapa următoare  „Românii au talent“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite