REPORTAJ VIDEO Ce se întâmplă în culisele „Cronica Cârcotaşilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş se întorc la cârcoteli FOTO AgaPhoto
Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş se întorc la cârcoteli FOTO AgaPhoto

„Cronica Cârcotaşilor“ revine la Prima TV cu un nou sezon, care începe astăzi, 14 septembrie, de la ora 20.30, când specia Carcotasus Amuzantus Lolus Omfg-us prinde din nou viaţă. „Adevărul“ a pătruns în culisele pentru a vedea ce înseamnă o zi de filmare din ceea ce a devenit cea mai longevivă emisiune de divertisment din România.

Ioana Petric, Codruţ Kegheş (Cătălin Dezbrăcatu') şi Şerban Huidu vor cârcoti în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Prima TV. 

Reporterii „Adevărul“ au pătruns pe platourile de filmare pentru a surprinde cum decurge pregătirea unei astfel de producţii şi au descoperit că procesul este la fel de amuzant ca rezultatul. Şi, uneori, poate fi şi enervant, pentru că se întâmplă să nu-ţi găseşti pantofii, să nu-ţi vină costumul sau să nu-ţi iasă paşii de dans. 

Marţi, 13 septembrie. E deja amiază şi toată echipa îl aşteaptă pe Şerban Huidu pentru a putea începe filmările. Ioana Petric îşi aranjează buclele şi face ultimele retuşuri. „Ah, am emoţii“, îi spune doamnei care a machiat-o. 

„Sper ca Şerban să îşi ia un costum nou până la filmări, Dezbră a adus bonul de decont pentru Facebook, Bebeluşele au adus un dublu ştecher întors cu zucahara înainte, Alexa a venit cu o reţetă nouă de salată cu ruccola, Gabi a învăţat araba, Orlando şi-a luat căţel. Na, după posibilităţi. Fiecare a adus ce a putut, să ne poarte noroc“, explică Ioana. 

Speranţele i-au fost însă înşelate, lui Şerban nu-i vine bine costumul. Între „Linişte! Se filmează!“ şi „Stop! Nu e bine!“, cârcotaşul suprem Huidu se plimbă de colo-colo, se agită, gesticulează, îmbrăţişează oamenii de pe platou şi, evident, se plânge că s-a îngrăşat. 

„«Cronica» merge înainte şi intră în al 34-lea sezon, poate doar «Teleenciclopedia» să ne depăşească. Apropo de «Teleenciclopedia», veţi vedea că la lansare avem o idee interesantă despre Carcotasus Amuzantus Lolus Omfg-us care din cretacic face emisiuni de opinii“, a declarat Huidu.

Dezbăcatu’ nu pare să aibă probleme cu hainele şi nici emoţii, este degajat şi pus pe glume: „Revederea e un prilej de bucurie şi de stat până dimineaţă prin diverse locuri unde se consumă ceai, apă şi facem tot să le fie bine cârcotaşilor ce stau în faţa televizoarelor miercurea la 20.30.“

Dacă le va fi sau nu bine celor din faţa micilor ecrane, urmează să aflăm în săptămânile viitoare. Între timp, vă invităm să urmăriţi reportajul video din culise. 

Reportaj din culisele filmărilor pentru „Cronica Cârcotaşilor“

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite