Puştiu’ de la „Cronica Cârcotaşilor“ s-a mutat definitiv la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi s-a mutat în Anglia, Puştiu’ nu părăseşte emisiunea  „Cronica Cârtocaşilor“ FOTO Prima TV
Deşi s-a mutat în Anglia, Puştiu’ nu părăseşte emisiunea  „Cronica Cârtocaşilor“ FOTO Prima TV

Marian „Puştiu’“ Stanciu, om de bază în cei 15 ani ai emisiunii „Cronica Cârtocaşilor“, s-a mutat definitiv la Londra, oraşul unde studiază fiul său, Sebastian, şi de unde va continua să lucreze la un nou sezon din „Cronica Cârcotaşilor“.

Al doilea Cârcotaş din istoria emisiunii difuzate la Prima TV îşi schimbă domiciliul, dar nu şi năravul. Puştiu’ s-a mutat la Londra, oraşul unde studiază, de mai multă vreme, fiul său, Sebastian, şi de unde va continua să lucreze pentru „Cronică“, în noul sezon, se arată într-un comunicat emis de Prima TV.

„Astăzi, Puştiu’ pleacă definitiv în Anglia. Dar, după 15 ani, încă iubeşte «Cronica Cârcotaşilor», aşa că, pe ea, nu o părăseşte. Despre ce este vorba, veţi vedea în toamnă“, scrie pe pagina oficială de Facebook a emisiunii. Marian Stanciu a fost învestit în calitatea de Cârcotaş de Şerban Huidu, nu la multă vreme de la debutul emisiunii, pe  14 aprilie 2000, la Prima TV.

„Eu eram cameraman la «Cronică» şi, la una dintre emisiuni, am avut un comentariu despre un material, fără să ţin cont că mă auzeam. Acela a fost momentul în care Şerban mi-a dat «voce». M-am simţit foarte mândru când am primit lavalieră“, povesteşte Puştiu’.

De-a lungul timpului, cameramanul care a „primit voce“ în urmă cu 15 ani a „cârcotit“ din spatele camerei, a dansat împreună cu Bebeluşele (video) şi a jucat în scenete alături de ceilalţi componenţi ai echipei.

Puştiu’ promite să fie la fel de activ în emisiune şi în sezonul următor, chiar dacă se va afla la mai bine de 2.000 de kilometri de Bucureşti. Echipa „Cronicii Cârcotaşilor“ s-a mărit în această vară odată cu revenirea lui Codruţ Kegheş, actorul din spatele celebrului personaj Dezbrăcatu’.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite