„Provocarea destinului“, un nou show matrimonial la Antena 1. Cine e prezentatoarea Dianna Rotaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 11 iulie, debutează un nou reality show estival, în care concurenții au la dispoziție cinci săpătămâni pentru a-și găsi jumătatea.

Dianna Rotaru, prezentatoarea show-ului „Provocarea destinului“ FOTO Antena 1
Dianna Rotaru, prezentatoarea show-ului „Provocarea destinului“ FOTO Antena 1

Vara aceasta vine la Antena 1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii. „Provocarea destinului“ este un reality-show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire sau relație nefastă ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din 11 iulie.

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Dianna Rotaru a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Cu patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, dar și concerte susținute în România, Dianna are, de asemenea, experiența micului ecran.

Pentru mine, acest proiect este o nouă provocare în cariera mea de prezentator TV. Sau, dacă vreți, o provocare a destinului, așa cum este și pentru concurenți. Viața este plină de surprize, de aceea tratez lucrurile cu mulțumire și recunoștință“, a declarat Dianna.

Niciodată nu e prea târziu pentru dragoste. Concurenții au experiență de viață, au fost dezamăgiți, trădați sau n-au avut noroc în dragoste. Ei nu vor o iubire estivală, ei vor un partener de viață, vor o familie. Sunt oameni maturi, care vin să-și înfrunte destinul și să-și găsească marea dragoste. Iar eu abia aștept să-i întâlnesc și să pornim împreună în această călătorie fascinantă“, a adăugat aceasta.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar cinci săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune.

Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt. Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru finală, vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 3 va câștiga un sejur de într-un hotel de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 2 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar perechea de pe locul 1 va câștiga marele premiu în valoare de 10.000 de euro. Cine sunt concurenții care își vor asuma „Provocarea destinului“ și ce povești de iubire se vor lega în cadrul emisiunii, telespectatorii vor afla din 11 iulie, la Antena 1, de luni până vineri, de la 14.00 la 17.00.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite