Postul Pro TV, amendat cu 5.000 de lei de CNA. Ce au reclamat telespectatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aida Economu şi Andi Vasluianu, protagoniştii serialului "Profu'", de la PRO TV
Aida Economu şi Andi Vasluianu, protagoniştii serialului "Profu'", de la PRO TV

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat postul Pro TV cu 5.000 de lei, deoarece la difuzarea filmului serial „Profu’” din 02.01.2021 a fost încălcată legislaţia audiovizuală privind protecţia minorului.

Serialul "Profu'", cu Andi Vasluianu şi Aida Economu, difuzat de PRO TV, i-a adus prima amendă pe 2021 postului. 

Membrii CNA au stabilit că serialul conţine limbaj licenţios şi trebuia încadrat la „15”, adică să fie interzis copiilor sub 15 ani. În prezent este încadrat la „12”, fiind interzis copiilor sub 12 ani.

Profu' a fost reclamat pentru episoadele din sezonul 1, care au fost redifuzate pe Pro TV în data de 2 ianuarie, unul de la 20:00 şi altul de la 21:00, scrie Pagina de Media.

Amenda de 5.000 de lei a trecut cu şase voturi „pentru” şi două „împotrivă”. Pentru au fost Monica Gubernat, Oana Dincă, Orsolya Borsos, Ramona Sorescu, Nicolaie Bălaşa, iar împotrivă Dorina Rusu şi Răzvan Popescu.

Ce replici au atras amenda de la CNA:

„Doi profesori au găsit un bebeluş într-o magazie a şcolii.
Profesorul: Petrică, trebuie să faci sex, măcar cu nevastă-ta ca să faci copil.
Petrică: E foarte important cum ţii copilul, Mişule, e foarte important. 

Profesoara Ana şi profesorul Mihai stau de vorbă pe o bancă.
Ana: La ce renume ai …
Mihai: Ce renume am?
Ana: De fustangiu.

Mihai: Fustangiu? Nici măcar nu ştiam că se mai foloseşte cuvântul acesta.
Ana: Am încercat şi eu să fiu finuţă. De fapt, am auzit că, citez, îi place să îşi bage capul între toate ţâţele mari pe care le vede.

Profesoara Ana scrie pe tablă expresia Sex protejat şi îi întreabă pe elevi ce înseamnă.
Un elev răspunde: În primul rând trebuie să ne protejăm de situaţii neplăcute, cum ar fi să nu o facem pe marginea căzii, că s-ar putea să alunecăm şi să ne lovim. Io am păţit-o ieri şi am făcut ditamai cucuiul. Ia ziceţi, profa, vreţi să simţiţi cucuiul?

Profesoara: Nu, nu, nu râdeţi că Tudor are dreptate. Ar fi fost şi mai grav dacă era şi o fată acolo în timp ce Tudor făcea sex.

Profesorul: Un singur lucru mi-a mai rămas, şi mi l-aţi luat şi pe acesta! Vă doare în cur de legea conservării energiei. Hai, pa!

În timp ce noua profesoară de limba română, Ana, stă de vorbă cu directorul liceului despre exigenţele şcolii, acestuia îi pică în cap un sutien, căzut de la doi elevi care se certau.
Elev: Bă, fraiere, treci, bă, încoace!
Director: Potoliţi-vă, măi!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite