Podcastul lui Micutzu cu Mihai Bendeac, cel mai urmărit din România: ce loc ocupă pe Youtube la nivel mondial VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micutzu ocupă poziţia a noua în topul celor mai vizionaţi podcasteri de pe Youtube
Micutzu ocupă poziţia a noua în topul celor mai vizionaţi podcasteri de pe Youtube

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, se află în Top 10 cei mai vizionaţi podcasteri de pe Youtube în ultima lună, episodul în care l-a avut invitat pe Mihai Bendeac fiind cel mai urmărit podcast din România.

Micutzu ocupă poziţia a noua în topul celor mai vizionaţi podcasteri de pe Youtube în ultimele 30 de zile. Pe aceeaşi listă se află şi alţi artişti de renume mondial precum Joe Rogan, Mike Tyson, Deddy Corbuzier şi Tim Gabel. 

La capitolul celor mai vizionate podcasturi din ultima lună, Episodul 16 din MCN Podcast, în care Micutzu l-a avut invitat pe Mihai Bendeac, a făcut furori pe internet.  Discuţia dintre cei doi, care până în acest moment a adunat peste 1,1 milioane de vizualizări şi 50.000 de aprecieri, a fost cel mai urmărit podcast din România şi al 16-lea la nivel mondial. 

Joe Rogan, o legendă în domeniu, ocupă opt din primele 20 de poziţii ale topului celor mai urmărite episoade, şase cu „Joe Rogan Experience“ şi două cu „Joe Rogan Clips“. Şi conversaţia dintre Mike Tyson şi Eminem a avut un impact foarte mare, fiind văzută de peste 5 milioane de oameni. 

Cu toate acestea, în fruntea clasamentului se află indonezianul Deddy Corbuzier, care a strâns 9,5 milioane de vizualizări cu un episod despre Corona Virus. 

Această performanţă este cu atât mai importantă cu cât Micutzu tocmai a încheiat primul sezon din MCN Podcast şi îl pregăteşte pe cel de-al doilea. Pentru că a avut solicitări de la fani din străinătate, sezonul al doilea va fi subtitrat în întregime.

   

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite