O nouă eliminare în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, la Chefi la Cuțite. Cine a părăsit competiția

0
Publicat:

Marți seară a avut loc ediția 23 din sezonul 11 Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu a avut parte de o nouă veste proastă după ce în primul battle a pierdut un concurent. Se pare că nici în această seară, juratul nu a avut mai mult noroc și mai pierde un concurent.

FOTO Antena 1
FOTO Antena 1

Presiunea și emoțiile i-au cuprins din nou pe jurați și concurenți într-o nouă ediție Chefi la Cuțite. Ca și în primul battle, chef Sorin Bontea a câștigat în fața celorlalți doi jurați ai căror concurenți au intrat la duel. Chef Bontea și echipa sa au făcut show după verdictul final. 

„Mi s-a zbârlit părul pe mine! Am câștigat, incredibil!”, a spus chef Sorin Bontea.

Din nou, proba individuală le-a dat mari bătăi de cap concurenților. Cei mai mulți au fost surprinși de faptul că trebuie să gătească ciuperci, ingredient pe care nu l-au mai folosit în preparatele lor. 

După terminarea timpului de preparare, a urmat degustarea și notele juraților. Aceștia au fost atenți la orice detaliu din farfuriile concurenților, pentru a fi siguri că respectă regulile. Deși ciuperca a fost ingredientul vedetă în această probă, unii concurenți nu au ținut cont de reguli și au pus accent pe alte ingrediente. 

„Ciuperci, cred că oricine știe să facă ciuperci cu orice. Poate că acum ați respectat tema, au fost importante ciupercile în farfurie, dar într-o oră ați fi putut face mult mai mult decât atât. Astăzi se pleacă cu 5 puncte. Avem și o notă de 7, au fost și farfurii gustoase”, a anunțat Gina Pistol, potrivit a1.ro

După acordarea punctajului, Gina Pistol a anunțat concurenții care s-au salvat, dar și concurentul care părăsește competiția. Elena Ciot Monda a obținut cel mai mic punctaj (5 puncte) și pleacă acasă. Vestea i-a luat prin surprindere pe concurenți, dar și pe chef Cătălin Scărlătescu.

 „Astăzi e o foarte frumoasă! E trist! Ies la pensie într-o săptămână în ritmul ăsta”, a declarat uimit juratul după eliminarea unui nou concurent din echipa sa.

„A fost ziua mea proastă, îmi cer scuze! Știu că te-am dezamăgit”, i-a zis Elena Ciot Monda juratului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite