Net zone-Noutăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motorola şi Orange au anunţat lansarea la noi în ţară a smartphone-ului Milestone.

Milestone, şi în România

Dotat cu sistemul de operare Android 2.1, produs de Google, şi cu ecran sensibil la atingere, Milestone este cel mai subţire telefon slider cu tastatură QWERTY.

Jocuri 3D pentru PlayStation

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) face acum posibilă experienţa 3D pentru pasionaţii de gaming, lansând primele jocuri 3D stereoscopic pentru consola PlayStation 3. Colecţia include jocurile WipEout HD, SuperStardust HD, PAIN şi un demo al MotorStorm: Pacific Rift.

Cea mai mare plasmă HD 3D

Panasonic scoate pe piaţă la începutul lunii iulie cea mai mare plasmă profesională din lume Full HD 3D. Ecranul, care are o diagonală de 152 de inci (3,8 metri), poate reda imagini cu persoane în mărime naturală.

WWW.

conquiztador.ro
Conquiztador.ro, unul dintre cele mai cunoscute jocuri din mediul online de la noi din ţară, a fost relansat. Cu o grafică îmbunătăţită, noua interfaţă le permite concurenţilor să-şi personalizeze prezenţa în camerele de chat şi în terenul de luptă, iar la finalul zilei să se regăsească în două noi topuri.

meowmania.jqln.org
Meowmania este un site fascinant prin... inutilitate, care ne apropie cu încă un pas de demonstrarea unei ipoteze fascinante, pe gustul iubitorilor de feline: aceea că internetul este făcut din pisici. Staruri incontestabile ale mediului virtual, pisicile răsar aici şi miaună la un simplu click de mouse.

picnik.com
Picnik este un site nu doar util, ci şi extrem de simpatic, care oferă o largă varietate de utilităţi pentru ajustare, prelucrare şi personalizare de imagine. De la reglaje de bază, la efecte speciale, Picnik dispune de numeroase trăsături foarte apreciate de numeroşii săi utilizatori.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite