Liana Stanciu, gazda unei noi emisiuni culturale, la TVR 2

0
0

Emisiunea culturală „Arte, carte şi capricii“, cel mai nou program al Televiziunii Române, va debuta sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 19:00, la TVR 2 şi TVR HD, şi va fi găzduitp de Liana Stanciu.

Arte, carte şi capricii“ este un magazin cultural urban care va promova viaţa artistică şi culturală din Bucureşti şi din ţară. În fiecare ediţie, invitaţii Lianei Stanciu sunt protagoniştii celo mai importante şi recente evenimente culturale.

„«Arte, carte şi capricii» este un magazin dinamic, divers şi interesant, puternic informativ, cu reportaje şi ştiri din lumea culturală, cu teme în dezbatere împreună cu invitaţi săptămânali, precum şi cu cele mai neaşteptate propuneri pentru petrecerea timpului liber“, se arată într-un comunicat al televiziunii publice.

În prima ediţie va fi difuzat un reportaj, semnat de Tudor Călin Zarojanu, al cărui subiect este religia şi va fi urmat de o dezbatere la care vor lua parte Remus Cernea şi Luigi Bambula. Tot în primul episod, telespectatorii TVR pot urmări un interviu cu Ruxandra Donose. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite