Gregorian Bivolaru cheamă în instanţă Pro TV, Kanal D şi pe Cătălin Măruţă. Reacţia realizatorului TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gregorian Bivolaru invocă „pretenţii
daune morale“ FOTO gregorianbivolaru.ro
Gregorian Bivolaru invocă „pretenţii daune morale“ FOTO gregorianbivolaru.ro

Gregorian Bivolaru (63 de ani) dă în judecată postul Pro TV, dar şi pe moderatorul Cătălin Măruţă, pentru o ştire în care a fost prezentată o plângere la poliţie formulată de bioterapeută, membră MISA, care spune că un apropiat al lui Bivolaru ar fi sechestrat-o. Fondatorul MISA a chemat în instanaţă şi postul Kanal D.

Gregorian Bivolaru, instructor de yoga şi fondatorul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), a chemat în judecată posturile Pro TV, Kanal D, dar şi pe realizatorul Cătălin Măruţă invocând „pretenţii daune morale“, arată paginademedia.ro.

Acţiunea lui Bivolaru, introdusă în instanţă în urmă cu o săptămână, vine după ce posturile TV au difuzat cazul unei bioterapeute care acuză că a fost sechestrată de „mâna dreaptă a lui Gregorian Bivolaru“.

Contactat de paginademedia.ro, Cătălin Măruţă a spus că Bivolaru nu are de ce să se simtă lezat, din moment ce subiectul prezentat în emisiunea sa nu avea legătură cu persoana lui.

„Oricine e liber să dea pe oricine în judecată. Asta înseamnă o ţară liberă. Unii au văzut cam multe filme americane şi abuzează puţin de această libertate hărţuindu-i pe alţii. Partea bună e că dau de lucru unor avocaţi, partea rea e că mie chiar nu îmi place să-mi pierd timpul. Domnul Bivolaru nu are de ce să se simtă lezat. Emisiunea în care a fost vorba de acuzaţii la adresa unui membru MISA nu avea nicio legătură cu mişcarea fondată de el, nici de persoana lui. A fost vorba de o plângere la poliţie făcută împotriva unui cunoscut membru MISA. Vom regla în instanţă situaţia, desigur“, a declarat Măruţă.

Cătălin Măruţă a prezentat cazul respectiv în felul următor, potrivit paginademedia.ro: „Război uluitor zguduie lumea specialiştilor în paranormal. Un cunoscut profesor de yoga, fosta mână dreaptă a lui Gregorian Bivolaru, este ţinta unor acuzaţii cât se poate de grave. Colega lui de breaslă, bioterapeuta Iulia Bălan, susţine că a fost seschestrată, agresată şi abuzată de acesta timp de şapte ore. (…) Femeia a depus plângere la poliţie împotriva bărbatului“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite