„Gospodar fără pereche“ se pregăteşte de noul sezon. Unde se fac înscrierile pentru show-ul de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Gospodar fără pereche“ a dat startul înscrierilor pentru noul sezon, care va fi prezentat tot de Anamaria Prodan FOTO Pro TV
„Gospodar fără pereche“ a dat startul înscrierilor pentru noul sezon, care va fi prezentat tot de Anamaria Prodan FOTO Pro TV

Reality show-ul „Gospodar fără pereche“ se pregăteşte de al doilea sezon, iar gospodarii dornici să-şi întâlnească sufletele pereche sunt invitaţi să se înscrie.

Pro TV dă startul înscrierilor pentru gospodarii dornici de însurătoare, care nu au avut timp să îşi găsească marea dragoste până acum, fiind mult prea ocupaţi cu agricultura sau îngrijirea animalelor.

Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoarea show-ului, spune că abia aşteaptă să facă cunoştinţă cu noua „recoltă“ de gospodari şi să le găsească perechea potrivită.

Gospodarii în căutarea sufletului pereche se pot înscrie la numărul de telefon 0728.188.511 sau pe site-ul gospodarfarapereche.protv.ro.

Fermierii aleşi vor putea să selecteze dintre femeile moderne, obişnuite cu stilul de viaţă de la oraş, care vin special să îi cunoască şi să vadă ce presupune viaţa la ţară. Favoritele acestora vor petrece o săptămână în condiţiile de viaţă în care trăiesc fermierii zi de zi şi vor vedea pe pielea lor câtă muncă presupune traiul la ţară.  

Ultima ediţie din „Gospodar fără pereche“ s-a încheiat cu nunta gospodarului Marin cu alesa sa Marcela. 

Deşi stă în vârful dealului şi nu are foarte mulţi vizitatori, gospodarul Marin a avut alături la nunta sa nu numai 150 de invitaţi, ci şi peste 1,7 milioane de români care au urmărit deznodământul primului sezon „Gospodar fără pereche“.

gospodari fara pereche

FOTO ProTV  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite