Finala „America Express“. Andreele, Bordea și Cortea luptă în aer, pe apă și la sol: „Nu va fi o bătălie cu mănuși“ FOTO

0
Publicat:

Cele două echipe dau ultima luptă în probe nemaivăzute până acum, iar confruntarea din această seară va fi un spectaculoasă.

Cele două echipe finaliste de la America Express vor da lupta finală FOTO Antena 1
Cele două echipe finaliste de la America Express vor da lupta finală FOTO Antena 1

Mult așteptatul moment al înfruntării finale la „America Express“ a sosit. În această seară, de la ora 20.00, reality-show-ul de la Antena 1 prezintă spectaculoasa înfruntare între echipele Andreea Bălan - Andreea Antonescu și Cătălin Bordea - Nelu Cortea.

După 7.000 de kilometri parcurși pe Drumul Aurului, prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi sunt pregătite pentru o bătălie memorabilă. Concurenții își vor aduna toate resursele de energie pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun. Ca să cucerească El Dorado, vor trece printr-o varietate de misiuni la sol, pe apă și în aer.

De la enigme care le complică parcursul la provocări încărcate de adrenalină, precum zborul cu parapanta, echipele au parte de o cursă trepidantă, demnă de marea finală. Momentele impresionante nu vor lipsi, dar competiția nu se oprește nici atunci când emoțiile pun stăpânire pe concurenți, afectându-le concentrarea.

„America Express“: ce spun finaliștii

Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! Nu va fi o bătălie cu mănuși“, a declarat Nelu Cortea. „Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează“, a adăugat Cătălin Bordea.Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare“, a spus Andreea Antonescu.

Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând“, i-a anunțat Irina Fodor.

Cum se va desfășura ultima cursă și cine va câștiga mult râvnitul trofeu și marele premiu de 30.000 de euro, telespectatorii pot afla urmărind finala „America Express“, pe Antena 1, în această seară, de la 20.00.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite