S-au decis finaliștii de la America Express! Cine a fost eliminat înainte de Marea Finală

0
Publicat:

Miercuri seară a avut loc ultima ediție din etapa a zecea. A fost ediția în care s-au decis cele două echipe care vor juca Marea Finală și vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.

FOTO Antena 1
FOTO Antena 1

În această ediție a avut loc și ultima eliminare din sezonul 5 America Express. De aici înainte va avea loc ultimul duel pentru marele premiu. Miercuri, după o aventură de peste 2 luni plină de momente dificile, tensionate dar și senzaționale, una dintre echipe a aflat că nu va avea șansa de a juca în finală.

Toate cele 3 echipe ajunse în semifinală au demonstrat de ce sunt în stare pe un traseu de peste 7.000 de kilometri în care au străbătut 3 țări. 

După ce în ediția trecută, echipa formată din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au luat primul cufăr, fiind cei care au ajuns ultimii la Irina Fodor, au urmat două noi probe în care echipele au luptat să nu ajungă pe ultimul loc.

Pentru a doua misiune echipele au avut de făcut un preparat specific zonei în care se aflau. Încă de la începutul probei lucrurile păreau să nu fie așa ușoare ca la prima vedere, concurenții fiind nevoiți să transporte frunte-n frunte un ou fără să îl scape.

Bordea și Cortea au fost cei mai rapizi, dar la gătit, surprinzător, Andreele au recuperat și au pornit primele în cursă. După alte misiuni pline de aventură și suspans, la Irina Fodor au ajuns ultimii Bordea și Cortea. Aceștia au ales un cufăr, iar cel de-al treilea cufăr a fost luat tot de Doina și Cătălin Scărlătescu care nu au reușit să își mențină avansul obținut după a doua misiune. 

Cine a părăsit competiția America Express înainte de finală

Au fost momente pline de suspans pentru două dintre echipe care aveau cufere în care se afla simbolul roșu ce trimitea o echipă acasă. După deschiderea primului cufăr, Cătălin și Doina au răsuflat ușurați când au văzut simbolul auriu. Astfel, șansele de a pleca acasă au fost 50-50 contra lui Bordea și Cortea.

A urmat cufărul lui Bordea și Cortea în care s-a aflat tot un simbol auriu, ceea ce înseamnă că simbolul care trimite o echipă acasă s-a aflat în cel de-al doilea cufăr obținut de Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu părăsesc America Express înainte de finală.

Marea finală are loc duminică

Duminică se va juca cea mai importantă etapă a acestui sezon din America Express. Echipele formate din Cătălin Bordea cu Nelu Cortea și Andreea Antonescu cu Andreea Bălan vor porni în cea mai importantă cursă la capătul căreia doar una dintre echipe va pune mâna pe marele premiu. 

„Cred că e o performanță. Mai ales că suntem primele fete în finală, după foarte mulți ani. Credem că finala o să fie super tare”, a spus Andreea Bălan.

„Gata! Finală! Facem tot traseul! N-am crezut niciodată. Mie mi s-a topit sufletul de bucurie, Te simți mândru”, a transmis Cătălin Bordea după ce a aflat că va juca finala.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite