Ferma vedetelor: Paul Ipate, pentru a doua oară la duel, în faţa lui Marcel Toader pentru un loc în show FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Ipate şi Marcel Toader sunt noii duelişti ai săptămânii, primul dintre ei fiind pentru a doua oră la duel. Cursa pentru premiul de 50.000 de euro devine tot mai strânsă.

Ieri seară, Ferma vedetelor a adus în faţa telespectatorilor o ediţie plină de umor, strategii şi alianţe. Tensiunea şi micile neînţelegeri nu s-au lăsat aşteptate, iar jocurile au fost făcute cu tact şi subtilitate. Marcel Toader a ales să se dueleze cu Paul Ipate pentru un loc în cursa către marele premiu de 50.000 de euro şi titlul de Fermierul anului.

Ziua a început cu vizita Iuliei, pentru a alege fermierul săptămânii, iar Octavian Strunilă a câştigat cu unanimitate de voturi funcţia de conducere a fermei. El a ales să îi pună servitori pe Maria şi Marcel, iar cel din urmă a fost ales şi ca prim duelist: „Deviza este Marcel acasă, Marcel afară!“, a declarat Strunilă. „Ştiu foarte bine ce gândeşte Strunilă!“, a completat Marcel.

Nea Raţă a venit să instaureze săptămâna olimpică în fermă, dar şi să dea sarcina săptămânii: să se construiască o cuşcă de iepuri. Nici fermierii nu s-au lăsat mai prejos şi au făcut o listă de cerinţe: trei kilograme de crenvurşti cu muştar şi pâine sau 40 de mici. Cum nu s-a putut conforma cerinţelor fermierilor, Nea Raţă le-a dat câteva probe, pentru a mai câştiga câte ceva de mâncare. Concursul de făcut cârnaţi le-a dat fermierilor şansa de a câştiga carne pentru mâncare.

Bicicleta statică cu care fermierii au trebuit să facă turul Ciprului pe rând până la următoarea cântare a cocoşului le-a pus şi foarte multe condiţii. Ei au avut un borcan cu sarcini pe care trebuiau să le îndeplinească după ce îşi terminau tura de pedalat. Sarcinile amuzante au dat tonul bunei dispoziţii în fermă, iar glumele s-au ţinut lanţ. Astfel, Vasile i-a făcut o declaraţie de dragoste Elenei, Marcel l-a transformat pe Denis în saltea, Maria a mers la toţi colegii să le îndeplinească câte o dorinţă, iar de aici au urmat multe alte momente pline de umor.

„Pentru că aţi făcut turul Ciprului, olimpiada sportivă, haideţi să mergem să vă dau premiul!“, le-a spus Nea Raţă după ce le-a verificat numărul de kilometri parcurşi. Fermierii au pescuit, cu beţe, scoici dintr-un acvariu şi, astfel, şi-au suplinit cu fructe de mare caloriile arse la pedalare. 

image

FOTO Pro TV 

Negustorul cu surprize 

După o lungă aşteptare, negustorul a ajuns în fermă mai bogat ca niciodată: „Când l-am văzut pe poartă îmi venea să îl mănânc şi pe el!“, a spus Sorana. Ei au reuşit să cumpere cele necesare, au primit reducere şi multe cadouri din partea simpaticului negustor.

Iulia a venit să vadă cu cine vrea Marcel să se dueleze. Cele două tabere s-au împărţit la masă şi discuţiile s-au aprins. Denis a fost cel care a rupt tăcerea şi a vorbit despre tacticile de influenţare din fermă: „Dacă mă alegi pe mine, cred că le faci jocurile!“. Marcel a ales în cele din urmă şi a dat verdictul final: „O să ascult indicaţiile preţioase ale lui Strunilă şi îl aleg pe Ipate!“. 

image

FOTO Pro TV 

În această seară, telespectatorii vor vedea un duel de proporţii între doi candidaţi puternici, unul fizic şi unul psihic. Lupta pentru supremaţie în Ferma vedetelor se dă în arena duelului cu probe pline de tensiune.

Ferma vedetelor, lider de audienţă

Ediţia de ieri seară a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită de aproximativ 1.7 milioane de telespectatori, la nivel naţional, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 - 22:34. Cel mai urmărit minut al competiţiei, de la 21:56, a reunit peste două milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienţă, obţinând 9.5 puncte de rating şi 23.8% share, în timp ce postul clasat pe locul doi a obţinut 4.7 puncte de rating şi 11.7% share. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite