Emisiunea „Totul pentru dragoste“ începe la Antena 1: ce spune Mirela Vaida înainte de premieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirela Vaida revine pe micile ecrane de mâine, 26 februarie, când îi va întâmpina pe telespectatorii Antena 1, ]n direct, din platoul emisiunii „Totul pentru dragoste“.

Prezentatoarea Mirela Vaida mărturiseşte că porneşte la drum cu multe emoţii, dar şi cu multă încredere că, împreună de specialiştii pe care-i va avea alături în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, va reuşi să aducă bucuria pe chipul oamenilor. 

„Încep cu emoţii, pentru că orice început e greu şi plin de provocări. Dar şi cu un sentiment de bine, pentru că eu cred că putem ajuta la soluţionarea unor cazuri, că putem să împăcăm cupluri, că vom readuce bucuria pe chipul unor copii sau liniştea în viaţa unor femei.  Va fi o emisiune caldă în care vreau ca oamenii să se simtă în siguranţă. Nimeni nu-i judecă, nimeni nu-i pune la zid, cu toţii învăţăm.  Va fi o emisiune educativă şi constructivă în acelaşi timp. Am un sentiment bun cu privire la «Totul pentru dragoste» şi oamenii vor simţi şi ei acest lucru”, spune Mirela Vaida plină de optimism.

Nerăbdarea primei emisii este cu atât mai mare cu cât Mirela recunoaşte că iubeşte emisiunile în direct pentru că îi oferă o ritmicitate aparte: „Live-ul, în general, îmi dă energia de care eu am nevoie. Am realizat în scurtele pauze pe care le-am avut că ieşirea din ritmul ăsta alert mai degrabă mă oboseşte.“

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite