Documentare cu animale. Producţii care merită urmărite la TV în seara aceasta

0
0
Documentare cu animale. Un documentar despre Oraşul Maimuţelor va fi pe Animal Planet
Documentare cu animale. Un documentar despre Oraşul Maimuţelor va fi pe Animal Planet

Fanii documentarelor cu animale au o ofertă interesantă pentru seara aceasta în programul TV. Iată câteva recomandări:

Documentare cu animale. Rechinul-taur prezentat de Nigel Marven. Animal Planet. 22:55. Rechinul-taur: 2,7 m de forţă şi muşchi, unul dintre cele mai agresive animale de pe Pământ. Îl însoţim pe Nigel Marven, zoolog, în călătoria sa prin lume pentru a afla mai multe despre aceşti răpitori incredibili. Prima noastră destinaţie este Bahamas, unde Nigel îl întâlneşte pe Erich Ritterin, cercetător specializat în rechini, aflat până la brâu în ape roind de rechini-taur. Erich a stat printre rechini de sute de ori până acum, dar în mod tragic este atacat şi muşcat de picior.

Nigel hotărăşte să petreacă următoarele câteva săptămâni analizând rechinii-taur în încercarea de a afla ce a dus la accidentul lui Erich. Într-o serie de investigaţii practice, ne va arăta cum şi de ce rechinii-taur sunt cei mai nemiloşi rechini din lume.

Documentare cu animale. Fauna incredibilă a Africii. Viasat Nature. 19:20. Imaginile din sălbăticia africană sunt o sursă constantă de uimire şi surpriză. Indiferent de întinderea suprafeţei pe care o observi, nu poţi cuprinde cu privirea grandoarea fermecătoare a savanei. Folosind metode inovatoare de filmare a unora dintre cele mai renumite animale ale Africii, acest serial aruncă o lumină nouă asupra acestor creaturi care inspiră groază.

Documentare cu animale. Oraşul Maimuţelor, pe Animal Planet

Documentare cu animale. Jurnalul ghepardului. Digi Animal World. 22:55. Veniţi alături de echipa de la Centrul Gheparzilor, care încearcă să asigure supravieţuirea gheparzilor sălbatici din Africa de Sud. Viitorul acestei specii este pe muchie de cuţit. Annie, Dawn, Kat, Liesl şi restul echipei de la Centrul Gheparzilor, ştiu că activitatea lor poate fi esenţială pentru viitorul acestor feline aflate în pericol de dispariţie. Vă prezentăm relaţia plină de afecţiune dintre echipa de la Centru şi gheparzii crescuţi aici, feline sălbatice care trăiesc printre oameni, formând o ciudată familie extinsă.

  

Documentare cu animale. Zile grele în Oraşul Maimuţelor. Animal Planet. 23:50.  În străfundurile ruinelor abandonate ale străvechiului oraş Polonnaruwa din Sri Lanka, numit şi Oraşul Maimuţelor, se simte apropiindu-se o furtună. Cândva condus de regii budişti şi hinduşi, Oraşul Maimuţelor adăposteşte acum doar nenumărate bande de maimuţe care luptă pentru supremaţie. Această serie interesantă, în 13 părţi, combină animaţia grafică şi acţiunea reală pentru a prezenta o poveste de proporţii epice despre dragoste, trădare şi triumf. Producţia se bazează pe Programul Smithsonian pentru Primate, cel mai îndelungat studiu derulat vreodată asupra acestor specii. Urmăriţi cel mai puternic trib din Oraşul Maimuţelor, Trupa din Templu, care apără cel mai bun teritoriu din zonă - Valea Smochinului.

Mai multe - TV

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite