Discovery filmează în România o serie cu actori din „Urzeala tronurilor“: producţia prezintă istoria brandului Harley Davidson

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Michiel Huisman, cunoscut din „Urzeala tronurilor“, va juca şi în serialul pe care îl pregăteşte Discovery FOTO HBO
Actorul Michiel Huisman, cunoscut din „Urzeala tronurilor“, va juca şi în serialul pe care îl pregăteşte Discovery FOTO HBO

Discovery Channel va filma în România serialul „Harley and the Davidsons“, din distribuţia căruia fac parte şi actori remarcaţi în producţia de succes „Urzeala tronurilor“, a anunţat joi Rich Ross, Group President al Discovery Channel, Animal Planet şi Science Channel.

Filmările pentru „Harley and the Davidsons“, un serial de ficţiune inspirat din viaţa celor doi fondatori ai brandului de motociclete Harley-Davidson, sunt în plină desfăşurare, Discovery colaborând pentru acest proiect cu Studiourile Castel Film, după cum scrie News.ro. Bugetul de producţie este estimat la câteva milioane de dolari, iar din echipă fac parte sute de persoane. 

Rolurile principale sunt jucate de Michiel Huisman (interpretul lui Daario Naharis din „Urzeala tronurilor“), Robert Aramayo (care va apărea în sezonul şase din „Urzeala tronurilor“) şi Bug Hall („Revolution“), în timp ce scenariul este semnat de Evan Wright şi Seth Fisher, iar regia îi aparţine irlandezului Ciàran Donnelly.

Serialul are la bază povestea adevărată a doi colegi de şcoală din Milwaukee - William (Bill) Harley şi Arthur Davidson. Fratele acestuia din urmă, Walter Davidson, se alătură proiectului încă de la început. Rich Ross a precizat, însă, că producţia va spune povestea oamenilor, a motocicletelor, nu a brandului.

Producţia, care va fi transmisă în trei episoade a câte două ore, îi urmăreşte pe cei doi tineri care au construit şi condus celebrele motociclete, începând din 1903.

Acţiunea din film va ilustra realitatea secolului al XX-lea, iar filmările au loc doar în România, în Capitală şi împrejurimi, pentru turnare fiind folosite numeroase camere, dar şi drone.

„Filmăm în România ca în Milwaukee al începutului de secol 20. Sunt impresionat de ingeniozitatea românească. De exemplu, aveam nevoie de un velodrom din lemn. Pentru că era aproape imposibil să construim unul, cineva din echipa românească a venit cu ideea să-l vopsim, astfel încât să pară lemn. Şi este foarte real“, a mai spus Ross, citat de agenţia de presă. 

„Harley and the Davidsons“ va fi lansat, în toamna acestui an, în Statele Unite, urmând să fie lansat apoi şi în întreaga lume. În plus, pe 25 martie, Discovery va lansa „Killing Fields“, acesta fiind unul dintre cele 19 seriale noi pe care reţeaua le va transmite anul acesta.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite