„Descoperă-ţi frumseţea“, un nou show de transformări la Antena Stars: cine va fi prezentatorul emisiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Buta şi alţi patru specialişti în beauty şi fashion vor încerca să schimbe destinele unor femei care şi-au pierdut încrederea în ele FOTO Antena Stars
Ovidiu Buta şi alţi patru specialişti în beauty şi fashion vor încerca să schimbe destinele unor femei care şi-au pierdut încrederea în ele FOTO Antena Stars

Antena Stars va difuza din această toamnă emisiunea „Descoperă-ţi frumuseţea“, în care mai multe femei vor trece prin transformări de stil şi atitudine.

Cu o experienţă internaţională în domeniu, Ovidiu Buta, unul dintre cei mai renumiţi stilişti şi jurnalişti de modă de la noi, va fi gazda celui mai nou show de transformări, “Descoperă-ţi frumuseţea”, difuzat în această toamnă, la Antena Stars. 

Împreună cu alte nume din zona de beauty şi fashion, Venera Arapu, Stephan Pelger, Maria Păuna şi Marius Bărăgan, Ovidiu Buta îşi propune să schimbe destinul unor femei, printr-o transformare de stil şi atitudine. În fiecare săptămână, talentatul stilist va aduce în lumina reflectoarelor poveştile unice ale unor femei care au curajul de a lupta pentru a-şi recâştiga zâmbetul, frumuseţea şi încrederea pierdute poate la un moment dat, în viaţă.

Cu acest nou show la Antena Stars, Ovidiu Buta îşi propune să demonstreze că „orice femeie este frumoasă aşa cum este”, că trebuie doar să se redescopere, să îşi dezvăluie potenţialul  pe care poate nici nu şi-l bănuieşte pentru a deveni puternică şi încrezătoare cu adevărat. Iar o femeie frumoasă şi încrezătoare va reuşi tot ce-şi propune, inclusiv schimbări în viaţa ei, poate chiar mai spectaculoase decât cele de stil propuse de Ovidiu Buta şi echipa sa. 

image

„Personal, nu am aşteptări de la nimic în viaţa asta, dar de la acest show am câteva!”, mărturiseşte Ovidiu Buta (foto dreapta), care mai spune: „cred că foarte important este să faci oamenii să se simtă bine cu ei. Atunci când te simţi bine cu tine şi viaţa este altfel!”. Întrebat dacă crede în tipare ideale, acesta spune: „Nu am crezut niciodată în ideal. Am crezut întotdeauna că suntem diferiţi fiecare dintr-un motiv anume. Şi tocmai această diversitate trebuie îmbrăţişată. Marile drame, în general la schimbările de stil, ţin tocmai de faptul că oamenii încearcă să se încadreze în nişte tipare prestabilite de către societate!”. 

Toate femeile care visează la o schimbare şi simt că este momentul să facă ceva pentru a se simţi mai frumoase şi mai puternice sunt invitate să trimită datele de contact, însoţite de o fotografie şi o scurtă motivaţie a nevoii lor de transformare pe adresa casting@antenastars.ro . 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite