Ce vedete vor fi căpitani de echipă la „România, jos pălăria!“, noua emisiune a lui Florin Busuioc de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro TV aduce în această toamnă o nouă emisiune de divertisment, „România, jos pălăria!“, care supune vedetele unui test de cultură generală despre ţara noastră. Televiziunea a anunţat cele două vedete care vor îndeplini rolul de căpitani de echipă în cadrul show-ului.

Pro TV a cumpărat formatul BBC „I love my country“, în care două echipe formate din câte patru vedete vor fi puse să răspundă la întrebări legate de ţara în care este difuzat formatul. Fie că este vorba despre geografie, istorie, cultură urbană, muzicală sau cinematografică, concurenţii vor trebui să dea răspunsurile corecte pentru a câştiga cât mai multe puncte şi a ajunge în runda finală.

Tania Popa şi Cătălin Neamţu, nişte maeştri ai improvizaţiei, comediei şi divertismentului, vor juca rolul de căpitani de echipă. Cei doi sunt pregătiti să lupte cu toate armele umorului alături de echipele lor.

„De mult îmi doream să fac parte dintr-un astfel de proiect pentru că îmi place să îmi exploatez mintea, să învăţ. La acest proiect voi veni cu foarte multă nerăbdare, mult entuziasm, bucurie, emoţie şi, de ce nu, frică, pentru că eu sunt competitivă şi îmi place să câştig. Faptul că vin din Republica Moldova o să mă facă şi mai încrâncenată să studiez, să caut, să cunosc şi mai multe despre România. În fiecare emisiune voi avea ceva nou de învăţat. Este multă distracţie, amuzament, umor şi cel mai important, ceea ce îi place românului: cultură generală!”, a declarat Tania Popa. 

romania jos palaria foto pro tv

FOTO Pro TV

„Sunt încântat să fac parte din acest proiect pentru că-mi place foarte mult echipa. Şi când zic echipa, zic toată. Si cei care se văd la TV şi cei care nu. Sunt convins că într-o atmosferă ca cea pe care am găsit-o aici, cu poftă de joacă şi chef de viaţă, avem toate şansele să ne iasă „jos pălăria”! De ce ar trebui să se uite oamenii? Pentru că este o emisiune despre România, cu „bufet suedez”! Găseşti de toate la noi. Emoţie, distracţie adrenalină, toate într-un cadru relaxat, ca între prieteni. Este o emisiune curată, cu multă energie pozitivă la care se pot uita toate categoriile de vârstă. De la grupa mică pân' la mama mare :).  Tania este o parteneră foarte bună, este permanent conectată şi construim împreună. Avem unelte comune pentru că am jucat 10 ani împreună pe aceeaşi scenă în spectacole de improvizaţie. Busu este cel care ne dă timpul precis, nu cel probabil, şi menţine un echilibru între cele două echipe. Sunt onorat că lucrăm împreună.”, a declarat Cătălin Neamţu. 

romania jos palaria foto pro tv

FOTO Pro TV

Florin Busuioc, prezentatorul acestui show, a declarat: „Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu sunt alţii! Totuşi, fac parte din numărul mare de oameni care iubesc cu patimă ţara asta, pentru că în pofida tuturor ciudăţeniilor, apucăturilor sau derapajelor pe care le-am avut în istorie, suntem o ţară jos pălăria! Iată că această emisiune vine într-un moment în care chiar avem nevoie să ne aduce aminte de tot ce e valoros, emoţionant, de tot ce merită să fie luat în râs pentru că suntem o naţie cu bune şi cu rele, dar mai ales cu lucruri senzaţionale! Luaţi-vă familia, aşezaţi-vă în faţa televizorului şi trăiţi împreună cu noi bucuria şi emoţia de a face parte din această naţie superbă şi nu uitaţi ca la final, cu mândrie, să spuneţi România, jos pălăria!”.

Din această toamnă, telespectatorii vor afla lucruri inedite despre România, vor râde şi se vor distra alături de Busu, Tania Popa, Cătălin Neamţu şi vedetele lor preferate. 

romania jos palaria foto pro tv

FOTO Pro TV

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite