Clubul devoratorilor de TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Vintilă
George Vintilă

DJ-ul ProFM, care dă „Alarma" în fiecare dimineaţă la radio alături de Claudiu Sara, a reuşit să o ducă pe iubita sa, Maria, în Landul Salzburg, Austria.

Întrebări şi răspunsuri

Veronica Ionescu: La Kanal D va fi difuzat un nou reality- show care se va numi „Tătici cu lipici". Aveţi cunoştinţă despre ce este vorba?

Adevărul: Veronica, producătorii ne-au dezvăluit că show-ul TV va fi găzduit de Florin Ghimpu , pentru că a făcut faţă provocării şi a demonstrat că este alegerea perfectă. Principiul de căpătâi pe care se bazează „Tătici cu lipici" este: „toate regulile sunt făcute pentru a fi încălcate". Iar părinţii vor trece printr-o serie de „transformări" pentru ca asemănarea lor cu o femeie să fie de neconstestat. „Victimele" sunt copiii care vor afla că la ei acasă va veni o dădacă şi că, dacă vor fi ascultători şi cuminţi, vor primi tot felul de premii. În niciun caz ei nu bănuiesc că sub masca de „bonă" se ascunde chiar tăticul lor.

Mihaela Iliescu: Ce seriale noi vom putea urmări în perioada următoare la TV? Mă refer la cele distinse cu premii importante, nu la clasicele telenovele.

Adevărul: Dragă Mihaela, Prima TV difuzează, începând cu 6 aprilie, primul sezon al serialului „Neveste Disperate". Este unul dintre cele mai apreciate producţii la nivel mondial. Şi premiile obţinute confirmă acest lucru: două „Globuri de Aur" pentru titlul de „Cel mai bun serial de televiziune" şi pentru cel de „Cea mai bună actriţă într-un serial de comedie sau muzical", atribuit lui Teri Hatcher.

Comentariul săptămânii

Maria Dinu: „Nota 10!"

"Busu", cel care ne pune la curent cu noutăţile meteo la ProTV, mă uimeşte de fiecare dată. Nu înţeleg eu problemele pe care le prezintă în cadrul buletinului de ştiri, dar stilul lui de a le expune este unul inconfundabil. Este unic în felul său şi nu cred că se va mai naşte un alt „Busu". Mi-a plă­cut foarte mult „Poves­tea iepura­şului" spusă în Ghidul TV precedent. La finalul istorioarei am declarat sus şi tare că m-a ţinut timp de câteva minute cu sufletul la gură.

Ce ţi-ar plăcea să vezi la TV?

Andreea Sima (35 de ani, Bucureşti): Îmi doresc să văd la TV, printre filmele de calitate, biografii romanţate. Apreciez acest gen de producţii şi recunosc că aş acorda bile albe posturilor de televiziune care ar miza pe documentare la ore de vârf, iar în dimineţile de weekend ar difuza animaţii „paşnice". Cred că s-ar încadra în această categorie cele transmise pe micile ecrane după anii '90. Mi-ar plăcea să putem revedea aventurile ştrumfilor sau ale ursuleţului Bamse. De asemenea, m-ar încânta să vizio­nez la televizor filme britanice, cum este comedia „Patru nunţi şi o înmormântare".

Vacanţă de star
George Vintilă a fost în Austria

DJ-ul ProFM, care dă „Alarma" în fiecare dimineaţă la radio alături de Claudiu Sara, a reuşit să o ducă pe iubita sa, Maria, în Landul Salzburg, Austria. Din pricina programului foarte încărcat şi a lipsei de timp, o excursie intra cu uşurinţă la categoria: lux. Efortul a fost uitat atunci când s-au putut bucura de cele mai spectaculoase pârtii.

„Am fost în Austria ani la rând în vacanţa de iarnă, dar niciodată în Landul Salzburg. Cum ştiam că Mariei îi place atât snowboarding-ul, cât şi piesajele impresionante, am decis să o duc în locuri care le îmbină pe amândouă: Bad Gastein şi Zell am See", ne-a spus George. Toată aventura celor doi a început în Gastein, zonă care se poate lăuda ca fiind una dintre cele mai mari şi mai frumoase zone de schi din Austria.

„Acolo ne-au aşteptat peste 200 de kilometri de pârtie. Maria a stat toată ziua pe placă, iar eu nu m-am putut abţine să nu fac puţin „freeride". Am schiat vreo patru ore încontinuu în SportGastein şi Schmitten Horn şi la prânz am mers la Hirschen Hutte, o cabană tradiţională de munte, cu reţete păstrate cu sfinţenie peste generaţii", ne-a povestit DJ-ul. Altă zi a fost dedicată relaxării. George a dus-o pe Maria la Alpen Therme Spring Gastein, cel mai modern spa alpin din Europa, care beneficiază de o vedere panoramică asupra Alpilor.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite