Cine sunt finaliştii celui de-al treilea sezon Asia Express: „A fost cea mai tare experienţă. Nu regret nimic“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asia Express se apropie de final FOTO Antena 1
Asia Express se apropie de final FOTO Antena 1

„Asia Express - Drumul Comorilor“ se apropie de final. În penultima ediţie a show-ului, difuzată marţi seară, telespectatorii au aflat cine sunt marii finalişti ai competiţiei de la Antena 1.

În ediţia de marţi seară, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Adda şi Cătălin, Speak şi Ştefania au pornit într-o cursă plină de adrenalină având ca destinaţie Taipei 101, o clădire emblematică a Taiwanului. 

Drumul le-a fost însă presprat de misiuni. Una dintre ele a fost de a lansa lampioane dintr-un loc cunoscut în întreaga lume pentru asta. Mai mult, ei au avut de lăsat mesaje pentru fiecare din celelalte echipe, lucru ce a stârnit o mulţime de replici amuzante.

Din păcate pentru echipa formată din Adda şi Cătălin, moneda din cutia Ginei a fost roşie, ceea ce înseamnă că drumul lor în show s-a oprit. Cei doi au părăsit „fără regrete“ competiţia de la Antena 1. 

„A fost cea mai tare experienţă. Mi-am dat seama că putem să supravieţuim. Nu regret nimic“, a spus Adda după ce a fost eliminată de la «Asia Express». Parcursul lor va rămâne în istoria „Asia Express“, fiind echipa care a ajuns la cele mai multe jocuri de amuletă. 

„Astia am fost noi: sinceri, uneori prea sinceri! Am trăit cu tot sufletul experienţa! Am învăţat multe despre noi înşine şi despre celălalt, dar cel mai important - ni s-a confirmat cã putem trece peste orice greutate împreună! Ne-am dorit mult să jucăm finala mare dar «stelele au decis că pentru noi a fost mai importantă călătoria decât destinaţia». Clişeu - adevăru’ e că am plâns cu muci, am mai înjurat de cinci ori şi după m-am resemnat! Am luptat până la capăt cum am putut noi mai bine şi ne bucurăm că am ajuns până în ultimul punct - Taipei! L-am văzut de sus, fericiţi că am reuşit! Am tras cu ultimele puteri şi, în cazul meu, cu ultimii neuroni încă întregi! Îţi mulţumesc, Cătălin, că mi-ai fost şi îmi eşti sprijin mereu! Sunt o crizadda cu gura mare, care urlă şi te supără, dar care uită în cinci minute ce a zis şi nu mai ştie cum să te împace. Dar eu am inima la fel de mare precum gura! Promit! Sunt o norocoasă că te am, da’ şi tu eşti norocos. O nebună mai mare nu găseşti, iar cu mine nu o să te plictiseşti niciodată. Şi la 80 de ani eu o să fac mişto de tine! Dar şi tu de mine, că ştii că nu mă supăr! O să râdem până o să ne zboare protezele, iar nepoţii noştri o să zică de noi că suntem pe ciuperci! Nu sunt perfectă, dar important e că recunosc asta şi că îmi dau tot interesul să fiu mai bunã, să corectez ce e rau şi să păstrez ce e bine. Sunt mândră de noi!“ – a declarat Adda pe contul ei de Facebook la finalul competiţiei.

adda catalin antena 1

Adda şi Cătălin au părăsit competiţia FOTO Antena 1

Astfel, Speak şi Ştefania, Sorin Bontea şi Fodor sunt finaliştii sezonului trei „Asia Express“. Ei se vor lupta pentru premiul cel mare de 30.000 de euro, în finala ce va fi difuzată miercuri seară, 22 aprilie. 

   

asia express foto antena 1

Speak şi Ştefania sunt finalişti ai show-ului „Asia Express“ FOTO Antena 1 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite