Ce seriale au preferat românii în luna iunie: topul celor mai urmărite producţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Personajele principale din serialul „Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV
Personajele principale din serialul „Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV

Serialul de comedie românesc „Las Fierbinţi“ continuă să domine topul audienţelor şi în luna iunie, în ciuda faptului că postul Pro TV difuzează reluări, potrivit site-ului Paginademedia.ro.

Producţia românească „Las Fierbinţi“ a rămas cel mai vizionat serial al lunii iunie, la fel cum s-a întâmplat şi în lunile mai şi aprilie. În mediul urban, „Las Fierbinţi“ a avut o audienţă medie de 750.000 de telespectatori, potrivit cifrelor publicate de Paginademedia.ro.

Podiumul este completat de două seriale turceşti, „Dila“, care a adus postului Kanal D 592.000 de persoane, şi „Puterea destinului“, de la Acasă TV, care a fost urmărit în medie de 504.000 de români. 

În top zece, Naţional TV se poziţionează pe locul patru cu serialul indian „Mica Mireasa“, cu 384.000 de telespectatori, Pro TV revine pe locurile cinci şi şapte cu serialul american „Lie to me/ Psihologia minciunii“ (sezoanele doi şi trei), cu 348.000 de telespectatori, respectiv 253.000 de telespectatori, iar pe locul şase apare Acasă TV cu serialul „Trandafirul negru“ - 299.000 de telespectatori.

Ultimele trei locuri din top zece sunt completate de serialele „Singură pe lume“, difuzat de Acasă, cu 253.000 de privitori, „Suflete pereche“ şi „Destine împlinite“, de pe Naţional TV, cu 199.000 de telespectatori, respectiv 175.000. Topul complet al celor mai urmărite seriale din România în luna iunie îl puteţi vedea pe Paginademedia.ro.

Sezonul şapte din „Las Fierbinţi“, difuzat între 11 martie şi 28 mai 2015, este cel mai bun din toate cele difuzate până acum. Audienţa medie înregistrată la nivelul publicului comercial în acest sezon a fost de 12.5 puncte de rating şi 28.4% share, rezultate de peste două ori mai mari decât televiziunea situată pe locul doi, care a obţinut o audienţă medie de 5.6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 12.8%.

Gaşca din Fierbinţi a surprins telespectatorii şi în acest sezon cu cele mai tari aventuri şi cele mai amuzante poveşti. După şase sezoane de succes, personajele deja formate au fost surprinse în situaţii cu totul şi cu totul spectaculoase. Aventurile personajelor din Fierbinţi au stârnit rafale puternice de râs în întrega ţară şi în sezonul cu numărul şapte: de la puterile supranaturale ale Aspirinei, cunoştinţele din domeniul social media ale lui Celentano, dispariţia misterioasă a lui Firicel, nebunia Efibiaiului lansată de Vasile, afacerile inedite ale lui Bobiţă, lansarea în afaceri bisericeşti a lui Celentano, Firicel şi Ardiles şi aventurile regizorale ale lui Giani şi Raţă, până la Robi îndrăgostit, Gianina studentă, Giani milionar şi Raţă actor de stand-up.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite