Ce se întâmplă în prima ediţie Vocea României: „Naţia asta e un izvor inepuizabil de talente“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Bartoş se declară impresionat de concurenţii din noul sezon Vocea României FOTO Pro TV
Pavel Bartoş se declară impresionat de concurenţii din noul sezon Vocea României FOTO Pro TV

Al şaselea sezon al emisiunii „Vocea României“ va debuta în această seară, de la ora 20.30, la Pro TV, cu un decor schimbat şi reguli noi.

Sezonul şase va începe cu un moment emoţionat ai cărui protagonişti sunt cei patru membri ai juriului – Loredana, Tudor Chirilă, Smiley şi Marius Moga. Seara va continua cu melodii precum „Purple Rain“, „Supergirl“ şi „Born to be Wild“, totul într-un decor cu elemente noi de grafică. 

Printre concurenţii ce vor evolua în prima ediţie „Vocea României“ se numără şi o tânără care a avut colaborări cu renumitul DJ ATB şi a urcat pe aceeaşi scenă cu artişti internaţionali precum Pink, Kelly Rowland şi Nicole Scherzinger, dar şi o concurentă care a făcut parte dintr-o trupă românească de succes. 

Tot în primul episod, Smiley va avea parte de o surpriză în momentul în care va face o cerere inedită şi va fi ţinut în suspans în aşteptarea răspunsului.

Şi anul acesta s-au înscris în competiţie concurenţi veniţi din Filipine, Germania Spania sau Statele Unite ale Americii. Unul dintre ei, originar din Los Angeles, a jucat în serialul „Tânăr şi neliniştit“, dar şi în alte filme alături de Halle Berry şi Steven Seagal şi a cântat alături de Stevie Wonder.

În premieră la „Vocea României“, sezonul şase vine cu runda knockout-urilor, în care fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenţi. Toţi vor pregăti câte o piesă, dar vor intra în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a urca pe scenă, cu cine urmează să se lupte. Fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei, iar la finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri.

De asemenea, în acest sezon, în etapa audiţiilor pe nevăzute scaunele antrenorilor se vor întoarce, indiferent dacă un concurent va merge mai departe sau nu. În plus, în etapa duelurilor antrenorii vor putea salva câte doi concurenţii din celelalte echipe.

„Sezonul ăsta avem de toate, dar, trebuie să recunosc, m-a impresionat mai mult ca niciodată perseverenţa unor concurenţi, dar şi ambiţia lor. Mai multe sezoane la rând au fost respinşi, nu au renunţat nicio clipă la visul lor, s-au pregătit intens, iar anul acesta au venit hotărâţi şi au întors patru scaune. S-au depăşit pe ei, e impresionant. De fiecare dată mă întreb de unde o sa mai vină voci şi întotdeauna sunt la fel de surprins. Naţia asta e un izvor inepuizabil şi nesecat de talente atât vocale, cât şi de altă natură. Bineînţeles, antrenorii, parcă mai mult ca oricând, îşi doresc să demonstreze că pot câştiga marele trofeu «Vocea României». Tudor să arate că-l poate câştiga pentru a treia oara, Marius Moga vrea să-i demonstreze contrariul, Loredana are ambiţie cât doi la un loc, iar Smiley vrea să profite de neatenţia celorlalţi şi să fie învingător. Aşa că zic: popor de voce însetat, te-am pupat! Şi te aştept să te pui pe vizionat“, a declarat Pavel Bartoş.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite