Câţi români au urmărit debutul noului sezon „Românii au talent“. Pro TV, cifre de şapte ori mai mari decât concurenţa

0
0
Prima ediţie a noului sezon „Românii au talent“ a adus în faţa micilor ecrane milioane de români FOTO ProTV
Prima ediţie a noului sezon „Românii au talent“ a adus în faţa micilor ecrane milioane de români FOTO ProTV

Prima ediţie a sezonului 8 „Românii au talent“ a plasat ProTV pe primul loc în topul audienţelor, pe toate segmentele de public, cu cifre de chiar şapte ori mai mari decât concurenţa.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 3.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul „Românii au talent“, de aproape trei ori mai mulţi decât locul doi - Kanal D şi de peste şapte ori mai mulţi decât avea Antena 1, scrie Pagina de Media. 

Anul trecut, „Românii au talent“ debuta cu o medie de 3,7 milioane de telespectatori.

Minutul de maximă audienţă de la 21:45, peste 4.4 milioane de români s-au aflat în faţa micilor ecrane.

La nivel urban, aproape 1,9 milioane de telespectatori la oraşe pentru emisiunea jurizată de Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu. Cifrele au fost de trei ori mai mari decât Kanal D şi de aproape opt ori peste Antena 1.

image

FOTO ProTV

Anul trecut, media urbană a debutului era de peste două milioane de telespectatori.

La nivel comercial,  peste 900.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pentru „Românii au talent“. Pe publicul comercial, cifrele Pro TV au fost de peste cinci ori mai mari decât alte posturilor Kanal D şi Antena 1 (cu cifre aproape egale).

Cota de piaţă: 50%, ceea ce înseamnă că jumătate dintre telespectatorii tineri care se uitau la televizor urmăreau „Românii au talent“. Anul trecut, la debut, show-ul avea o medie de peste un milion de telespectatori din targetul comercial.

Numerele de dans, folclor, canto sau echilibristică s-au îmbinat perfect aseară cu cele în care concurenţii fie au imitat diverse personaje, fie au ţinut monologuri, reuşind să creeze un adevărat spectacol pe scenă. 

Andra a apăsat butonul auriu pentru un moment extraordinar de balet neo-clasic, prezentat impecabil de Bianca Badea, o elevă de numai 11 ani. Astfel, jurata a trimis-o pe micuţa balerină direct în semifinalele competiţiei.

image

FOTO PRO TV

Tot în prima ediţie „Românii au talent“, sosia lui Bono a urcat pe scenă, lăsându-i pe membrii juriului fascinaţi de asemănarea izbitoare a concurentului cu celebrul solist al trupei U2.

Cel de-al optulea sezon al emisiunii „Românii au talent“ a debutat aseară la Pro TV, pe 16 februarie.  Show-ul, desfăşurat sub sloganul „Marea Unire a Talentului“, va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30. 

Pentru prima dată, caravana „Românii au talent“ a ajuns şi în Spania. Preselecţiile au avut loc în localitatea Alcala de Henares, la numai câţiva kilometri de capitala Madrid. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite