Augustin Viziru, primul finalist al showului „Ferma” de la Pro Tv: „Îmi merit locul. M-am chinuit 81 de zile în primul sezon”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Augustin Viziru, ultimul concurent intrat în competiţia de la PRO TV, este primul finalist la Ferma după primul duel cu ceilalţi cinci rămaşi în concurs.

Cinci vedete au mai rămas la Ferma: Augustin Viziru, Andrei Stoica, Anna Lesko, Viviana Sposub şi Elena Chiriac. Aceştia au fost luaţi prin surprindere de gazda show-ului, Mihaela Rădulescu, în momentul în care i-a anunţat că toţi intră la duel. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât nimeni nu a fost eliminat. Ba mai mult, s-a stabilit şi primul finalist, Augustin, care a câştigat proba de îndemânare şi noroc, ceea ce a însemnat că a fost învingătorul duelului, scrie Click.ro.

Datorită faptului că a reuşit să termine primul proba, Augustin şi-a câştigat dreptul de a merge direct în finală. Acest lucru nu a fost pe placul celorlalţi concurenţi, iar Andrei Stoica a părut destul de supărat. Singura care s-a declarat încântată de deznodământul probei a fost Elena Chiriac, cea cu care Viziru a şi făcut o alianţă în joc.

Imagine indisponibilă

Ultimii cinci concurenţi de la Ferma FOTO captură video Pro Tv

Augustin Viziru nu este străin de acest reality-show şi nici de locul unde se filmează, căci el a mai participat şi în primul sezon, în 2015, când "Ferma vedetelor" s-a filmat tot la Cocani, în judeţul Dâmboviţa. Acum cinci ani, când emisiunea era prezentată de Iulia Vântur, Augustin a ajuns până în finala show-ului. Din păcate, în febra jocului, finala fiind transmisă în direct, actorul şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă, în timpul unei probe de tăiat lemne, şi a fost transportat la spital şi operat de urgenţă. După acel accident, Augustin a fost nevoit să renunţe la cariera sportivă de jucător profesionist de biliard şi s-a dedicat actoriei.

Imagine indisponibilă

Mâna lui Viziru, după ce actorul şi-a dat jos bandajul şi atela FOTO captură Pro Tv

"Merit şi sunt bucuros"

Acum, Viziru s-a calificat din nou în finală şi, spune el, s-a întors roata, având în vedere cât a luptat în primul sezon, peste 80 de zile, şi a plecat accidentat grav. "Îmi merit locul, m-am chinuit 81 de zile în primul sezon. Şi m-am chinuit şi aici. Merit şi sunt bucuros", a spus Augustin la finalul probei.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite