Andreea Lazăr, concurenta sexy de la „X Factor“, îl seduce pe Mihai Bendeac

0
0
Andreea Lazăr se remarcă duminică, de la 20.30, la Antena 1
Andreea Lazăr se remarcă duminică, de la 20.30, la Antena 1

Tânăra care a atras privirile audienţei cu ţinutele transparente şi decupate îl convinge şi pe Mihai Bendeac de aptitudinile sale fizice, în ediţia din 17 noiembrie de la „X Factor“.

La fel ca în ediţiile precedente, aspiranta la celebritate mizează pe înfăţişare pentru a se califica în show-ul de la Antena 1. Andreea Lazăr defilează într-o rochie albastră, cu un decolteu generos şi spatele gol, în faţa Deliei şi a consilierului ei, Mihai Bendeac (emisiunea a fost filmată înainte de izbucnirea conflictului Bendeac – Antena Group – n.r.).


„Văd că ai deja două steluţe. Mai lipseşte a treia“, remarcă Bendeac, în timp ce Răzvan e mai direct. „Măi Andreea, în ce te-ai mascat? Nu ţi-e greu? E deja a treia oară când ne vedem şi tu... Aşa dormi?“, o întreabă matinalul.

x factor

În episodul ce începe de la 20.30 la Antena 1, Mihaela Rădulescu le oferă concurentelor câteva sfaturi preţioase. „Te rog să-mi promiţi că nu mai porţi niciodată dungi late la TV. Televizorul îngraşă cinci kilograme“, o avertizează vedeta pe tânăra din trupa Double X.

„Eşti foarte frumoasă, dar eşti prea cuminte îmbrăcată. Vreau să văd şi eu un picior, un decolteu“, o analizează Mihaela pe o altă fată căreia îi taie rochia, spre amuzamentul lui Cheloo.

Săptămâna viitoare încep galele live de la "X Factor". 

x factor
TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri