Transformare la „X Factor“: din Cezar Ouatu în Nicolae Furdui Iancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x factor concurent

Experienţa contratenorului român de la Eurovision l-a inspirat pe Iulian Bratu, un concurent care a interpretat hitul "It's My Life", la Antena 1, spre uimirea celor trei membri ai juriului. Fiindcă nu a stârnit reacţiile scontate, participantul de 34 de ani a continuat repertoriul cu „Noi suntem români“.

Iulian Bratu cântă de la 7 ani în Corul Pionierilor din Constanţa şi mizează pe mai multe stiluri, de la „muzică patriotică, la pop-dance“. 

Cum socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, pe scena emisiunii de la Antena 1, profesorii nu l-au felicitat, aşa cum se aştepta. „Zici că e găină“, l-a caracterizat Delia, după care l-a îndemnat să mai interpreteze o melodie.

x factor concurent

„Tremur de emoţie, pentru că timbrul vocal este ca al lui Dan Bittman, adică bariton liric“, a explicat Iulian, concentrându-se apoi pe „Noi suntem români“, de la Nicolae Furdui Iancu. Totuşi, juriul nu şi-a schimbat părerea. „Ne pare rău, trei de «Nu»“, i-a zis, la final, Bittman.   

x factor concurent

Însă nu toţi participanţii ediţiei din 3 noiembrie au avut ghinion. O cântăreată la flaut în vârstă de 16 ani l-a impresionat pe Cheloo cu piesa „My Heart Is Refusing Me“ (Loreen). După ce l-a cerut în căsătorie pe rapper şi a performat în faţa juriului, adolescenta a primit trei răspunsuri afirmative.

x factor concurent

La „X Factor“ s-a prezentat şi Dragoş Emanuel, tânărul compozitor a 200 de piese, dar care nu a mai cântat de opt luni. „Mi-a plăcut ceea ce ai putea să ajungi, nu ceea ce eşti acum“, i-a spus Bittman celui ce a cântat rock cu mâinile în buzunare. „Mi se pare că atitudinea a fost de autoapărare, eşti un viitor posibil adorabil, ruşinica asta a ta este adorabilă“, i-a zis Delia. „Micuţul caniş intergalactic va primi un «Nu». Ai aceeaşi stare de când eşti aici, eşti mort“, a fost replica decisivă a lui Cheloo.

x factor concurent

Cu mai mult noroc, un poliţist de 27 de ani i-a înduioşat pe cei trei specialişti cu piesa „Zece“ a lui Florin Chilian. „Nu ştiu ce căutaţi în poliţie, ar trebui să faceţi pasul către noi, către artişti“, l-a complimentat Bittman. „Mulţumesc din suflet, sunteţi un public minunat! A fost un fleac, i-am ciuruit!“, a răspuns poliţistul după ce a coborât de pe scenă.

concurent x factor

Pe cât de timid, pe atât de talentat, Alex, un practicant de karate, a refuzat să-l atace pe Cheloo, dar a convins juriul cu vocea sa matură, pusă în valoare pe melodia lui Joe Cocker, „N'oubliez Jamais“.

x factor concurent

Pe Cristian, însă, l-au trimis acasă, ca să se tundă şi să-şi perfecţioneze tehnicile vocale. Cei trei profesori l-au provocat să se întoarcă a doua zi, cu o piesă nouă, pe care să o interpreteze cu o parteneră. Dornic să devină celebru, tânărul i-a ascultat şi a revenit pe scena „X Factor“ cu Diana, o fată pe care o cunoştea prin intermediul unor prieteni comuni. Spre surprinderea tuturor, cei doi au fost admişi mai departe în competiţie. 

x factor concurent

Şi anul acesta, concurentele au încercat să înduplece juriul cu melodiile artistei britanice Adele, însă pe Cheloo nu au reuşit decât să-l enerveze. „Cred că Adele este o persoană nefericită, eu am asociat-o cu un brontozaur în parc, care m-a scos din minţi, mi-a distrus anul 2012“, a zis rapperul. Cu toate acestea, veteranul de la Paraziţii şi colegii lui au acceptat-o pe o fată de 24 de ani.

concurenta x factor

Cum în al treilea sezon al talent-show-ului, limita de vârstă a coborât la 14 ani, Maria, o adolescentă îndrăgostită de Justin Timberlake, şi-a demonstrat aptitudinile în faţa experţilor. „Eu n-am mai auzit de mult aşa o voce curată, aşa intonaţie curată şi treceri aşa frumoase“, a felicitat-o Delia, în timp ce Bittman a comparat-o cu Adele.

concurent x factor

„Cânţi prea frumos ca să nu-ţi spun: trebuie să slăbeşti, trebuie să ai grijă de felul în care arăţi, să-ţi îngrijeşti părul, trebuie să ai o anumită ţinută. Aştept să faci tot ce e necesar pentru acest concurs, pentru că vocea este incredibilă“, a sfătuit-o şi Cheloo. Maria a primit trei răspunsuri afirmative.

x factor concurent

Andrei Ciobanu, un concurent în vârstă de 22 de ani ce cântă în biserică, a ridicat juriul de pe scaune, după ce a interpretat piesa „Because We Believe“ a tenorului italian Andrea Bocelli. „Concursul ăsta e făcut pentru oameni ca tine“, l-a complimentat Delia, invitându-l la ea în echipă. „De aia se spune că muzica parcă vine de sus din cer, de la Dumnezeu. Concursul ăsta îţi vine mănuşă“, a recunoscut Bittman. În aplauzele publicului, băiatul a fost promovat.  

Accidentul lui Cheloo

Comic pentru public, un concurent a falsat pe versurile de la „Ţi-am dat un inel“, cât timp Bittman şi Cheloo au făcut genuflexiuni, iar băieţii din gaşca prezentatorilor Răzvan şi Dani l-au susţinut de pe scenă. Pentru a se simţi ca un star rock, cei doi băieţi de la matinal l-au îndemnat să facă stage diving, iar Cheloo s-a oferit să îi exemplifice. Momentul de glorie, însă, a devenit un fiasco atunci când durul de la Paraziţii s-a accidentat şi a ajuns la spital, spre amuzamentul martorilor.

x factor concurent

Din cauza accidentului, Delia şi liderul de la Holograf eu fost nevoiţi să jurizeze singuri, primele „victime“ fiind fetele din trupa „Quattro“. „E foarte bine să fii într-un grup de fete, ne «complectăm» reciproc“, a zis una dintre participantele cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. Adolescentele care le-au imitat pe Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya şi Pink au fost acceptate datorită piesei „Lady Marmalade“.

image

Mai veselă şi încrezătoare, Diana (19 ani), o fată însoţită de căţeluşa sa, a animat auditoriul de la Palatul Copiilor din Bucureşti, reuşind să se califice în etapa următoare.

concurent x factor


 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite