VIDEO „Tunnel Vision“: clipul lui Justin Timberlake, reintrodus pe YouTube, după ce a fost cenzurat din cauza scenelor explicite de sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Tunnel Vision" este un colaj cu imagini semi-nud. FOTO YouTube
"Tunnel Vision" este un colaj cu imagini semi-nud. FOTO YouTube

YouTube a reluat videoclipul piesei „Tunnel Vision“, cu avertismentul că are un conţinut „neadecvat, ofensator pentru unii utilizatori“, după ce a exclus filmuleţul de pe platformă, din cauza imaginilor cu tinere care dansează lasciv purtând doar bikini.


La începutul lunii iunie, Justin Timberlake (32 de ani) şi Timbaland (41 de ani) au revenit pe scena muzicală cu un clip controversat, cei doi având deja reputaţia filmuleţelor cu oarecare conotaţii sexuale („Carry Out“, „My love“). 

Protagoniştii rostesc versurile piesei „Tunnel Vision“, în timp ce animatoarele, surprinse din diverse unghiuri, se unduiesc în semi-întuneric ori în lumini multicolore, imaginile nud alternând cu cele în care Timberlake şi Timbaland, îmbrăcaţi casual, gesticulează sau dansează.

 Excesul de nuditate a fost principala cauză pentru care, în urmă cu doar câteva zile, YouTube a interzis vizualul de la "Tunnel Vision". 

youtube justin timberlake
youtube justin timberlake

Potrivit „The Hollywood Reporter“, clipul lansat pe 3 iunie aduce un omagiu filmuleţului controversat „Blurred Lines“, cu Robin Thicke , T.I. şi Pharrell, ce are pe contul RobinThickeVEVO aproape 80 de milioane de accesări, din 30 mai 2013. 

„Dacă regulile noastre interzic, în general, nuditatea, facem excepţie atunci când aceasta este prezentată într-o manieră educaţională, cu un conţinut artistic sau de tip documentar. Avem grijă să inserăm amendamente corespunzătoare şi etichete cu restricţii de vârstă“, a explicat un reprezentant YouTube, citat de „E!Online“.

justin timberlake youtube

Melodia „Tunnel Vision“ este inclusă pe „The 20/20 Experience“, primul album pe care soţul Jessicăi Biel l-a lansat după o pauză de şapte ani. Materialul discografic mai conţine hiturile „Suit & Tie“ şi „Mirrors“, pentru promovarea cărora artistul va pleca într-un turneu estival cu Jay-Z. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite