VIDEO Trupa Casa Presei şi-a lansat clipul piesei de la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Monica Bârlădeanu este protagonista videoclipului de la „Un Refren“, melodia interpretată de formaţia Casa Presei, al cărei vocalist este Robert Turcescu.

Clipul regizat de Bobby Păunescu, fostul partener al Monicăi Bârlădeanu, începe cu citatul unui blogger anonim: „Azi, şi celebrităţile au dreptul la cele 15 minute de faimă“. 

Viorel Sergovici este cel care a ales imaginea alb-negru pentru videoclip, singura culoare fiind roşul de pe eşarfa pe care actriţa o poartă la gât. Povestea este simplă: membrii formaţiei interpretează balada rock pe scena unui amfiteatru, iar Monica Bârlădeanu, muza vocalistului Robert Turcescu, stă pe un scaun şi le evaluează prestaţia.

image

„Clipul e regizat de Bobby Păunescu. Când am discutat cu el mi-a spus că vrea să facem ceva simplu, elegant: o filmare alb-negru, într-un spaţiu elegant, în care noi cântăm în faţa Monicăi, ca şi cum am susţine o audiţie. La final, ea are o replică încărcată de umor şi cred că limpezeşte şi povestea asta cu Turcescu, cel care se crede muzician profesionist“, a declarat Robert Turcescu pentru „Adevărul“. 

La finalul videoclipului, Monica Bârlădeanu, validează spectacolul lor. „Da! Hai, mai încercăm o dată?“, întreabă protagonista peliculei „Despre oameni şi melci“.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite