VIDEO Rihanna şi Shakira, videoclip provocator: fum de trabuc şi mişcări lascive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shakira şi Rihanna, în videoclipul piesei „Can't Remember to Forget You“ FOTO Facebook
Shakira şi Rihanna, în videoclipul piesei „Can't Remember to Forget You“ FOTO Facebook

Cântăreţele Shakira şi Rihanna au lansat videoclipul primului lor duet, „Can't Remember to Forget You“, care le înfăţişează în ţinute sumare, fumând şi dansând provocator.

După succesul dobândit cu piesa „Beautiful Liar“, lansată în 2007 în colaborare cu Beyonce, Shakira este protagonista unui nou proiect, de această dată realizat în parteneriat cu o altă divă, nimeni alta decât Rihanna. 

Videoclipul celor două artiste poartă semnătura regizorului Joseph Kahn, cel care a lucrat şi cu alte nume sonore din industria muzicală, precum Mariah Carey şi Miguel („Beautiful“), Eminem şi Rihanna („Love the Way You Lie“), după cum informează thehollywoodreporter.com.

Piesa „Can't Remember to Forget You“ a fost lansată pe 13 ianuarie şi este primul single ce va fi inclus pe următorul album de studio al artistei columbiene.

   

„Să lucrez cu Rihanna a fost fantastic. Este cea mai sexi femeie de pe Planetă, iar chimia dintre noi a fost foarte bună şi reală. M-a învăţat chiar şi câteva mişcări de dans. Este o profesoară foarte bună“, declara Shakira, pentru „Glamour US“, înainte de lansarea videoclipului.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite