Sia va cânta în România, la Zutopia Music Festival: ce alţi artişti vor urca pe scenă şi cât costă biletele VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sia este una dintre cele mai de succes cântăreţe şi compozitoare, fiind cunoscută pentru hiturile „Elastic Heart“ şi „Chandelier“ FOTO Guliver/Getty Images
Sia este una dintre cele mai de succes cântăreţe şi compozitoare, fiind cunoscută pentru hiturile „Elastic Heart“ şi „Chandelier“ FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa australiană Sia, cunoscută mai ales pentru hiturile „Elastic Heart“ şi „Chandelier“, şi muzicianul american Steve Aoki sunt doi dintre artiştii care vor concerta pentru prima dată în România, în cadrul Zutopia Music Festival, eveniment organizat de Radio Zu în parteneriat cu Marcel Avram, East European Production, sub egida D&D East Entertainment.

concertul cântăreţei R&B Rihanna. Pe lângă Steve Aoki şi Sia, în cadrul evenimentului vor mai urca pe scenă cântăreţele daneze Fallulah şi Oh Land şi belgiana Selah Sue, alte nume urmând să se alăture listei. 

Biletele şi abonamentele pentru eveniment vor fi puse în vânzare azi, 22 martie, începând cu ora 16.00, şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim. Preţurile variază, după cum urmează:

Luni - 15 august - Steve Aoki

Early Bird 1: 54  RON

Acces General: 86,4 RON

Golden Circle: 140,4 RON

Diamond Circle: 172,8 RON

Tribune VIP: 270 RON

Miercuri - 17 august - Sia & Guests

Early Bird 1: 145,8  RON

Acces General: 172,8 RON

Golden Circle:  270 RON

Diamond Circle: 410,4 RON

Tribune VIP: 270 RON

Abonamentele de trei zile

Early Bird 1: 210,6 RON

Acces General: 270 RON

Golden Circle: 518,4 RON

Diamond Circle: 702 RON

Tribune VIP: 712,8 RON

Steve Aoki, în vârstă de 38 de ani, a devenit cunoscut la nivel mondial în anul 2007, odată ce a fost recompensat cu trofeul Best Set of the Season, la DJ Awards. Muzicianul a lansat trei albume şi a jucat şi în câteva producţii de televiziune, „Arrow“ şi „Robot Chicken“, şi în documentarul „The Distortion Of Time“.

    

    

Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975), cunoscută sub numele de Sia, este o cântăreaţă, compozitoare şi producătoare care a lansat şapte albume de studio, fiind nominalizată de patru ori la premiile Grammy. Sia s-a remarcat pe plan mondial prin prisma colaborărilor cu vedete precum David Guetta şi Christina Aguilera. 

  

Fallulah, pe numele adevărat Maria Apetri, este o artistă daneză de origine română, care a debutat în 2010, cu albumul „The Black Cat Neighborhood“. Acesta a fost urmat de alte două materiale discografice, iar cel mai recent - „Perfect Tense“ - a apărut în 2016. Artista va concerta pentru prima dată în România, scrie News.ro.

    

Tot din Danemarca vine şi Nanna Øland Fabricius, sub numele de scenă Oh Land, o artistă din zona indie-pop, care a reuşit să atragă atenţia printr-un stil muzică elaborat, nonconformist, cu multe elemente experimentale, cu patru albume de studio şi două EP-uri lansate până în prezent.

Artista belgiană Selah Sue, pe numele adevărat Sanne Greet A. Putseys, alternează eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul şi beaturi house, printre cele mai îndrăgite piese ale sale numărându-se „Alone“, „This World“ şi „Raggamuffin“

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite