Roger Waters vrea show pe întuneric la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roger Waters, membrul fondator al legendarei trupe Pink Floyd, a cerut ca pe durata show-ului „The Wall“, pe care îl va susţine la Bucureşti pe 28 august 2013, să fie întrerupt iluminatul public în Piaţa Constituţiei.

Deoarece spectacolul „The Wall“ are la bază proiecţii impresionante, efecte vizuale şi decoruri grandioase, Roger Waters a cerut ca cel puţin pe durata concertului din Piaţa Constituţiei luminile să fie întrerupte. Deşi reprezentanţii oficiali încă nu au răspuns la această solicitare, potrivit stirileprotv.ro, sunt şanse mari ca cerinţele artistului să fie respectate.

Roger Waters va aduce pentru prima oară în România una dintre cele mai grandioase producţii rock din istorie. Britanicul aşteptat de două generaţii de fani este vestit pentru discursul său împotriva războiului şi a globalizării, mesaj pe care îl plănuieşte pentru deschiderea spectacolului din capitală.

„O să încerc să îmi dau seama de fonetica unui discurs scurt în limba din ţara în care merg. Scriu ceea ce simt pentru ca oamenii să înţeleagă că totul e real nu e artificial“, a declarat Waters.

Biletele pentru spectacolul de pe 28 august 2013 din Piaţa Constituţiei au fost puse în vânzare pe site-ul myticket.ro, la mai multe categorii de preţ, cuprinse între 135 de lei şi 950 de lei.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite