Mesajul video al chitaristului Slash pentru fanii din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slash a mai concertat în România, în anul 2013 FOTO Getty Images
Slash a mai concertat în România, în anul 2013 FOTO Getty Images

Chitaristul american Slash, care va concerta în România pe 28 iunie, a înregistrat un mesaj video pentru publicul român.

Fostul membru al trupei hard rock Guns N' Rosese, Slash le transmite fanilor români, în stilul caracteristic, că abia aşteaptă întâlnirea de la Arenele Romane.

Slash va fi însoţit de Myles Kennedy şi de trupa The Conspirators, iar în deschiderea concertului va cânta formaţia Raven Eye.

Slash va oferi un show complet din care nu vor lipsi piesele care au dus trupa Guns N’ Roses în topul celor mai reprezentative trupe ale muzicii rock. Astfel, la Bucureşti, fanii vor auzi live melodii precum „Sweet Child O’Mine, Paradise City şi Civil War, dar şi piese de pe albumele solo ale artistului (Slash, Apocalyptic Love şi World On Fire).

Biletele fără loc sunt limitate la 2600 din considerente de confort şi siguranţă şi pot fi achiziţionate la preţul de 180 de lei, în timp ce locurile din tribună sunt disponibile la preţurile de 120, 200 şi 300 de lei, în funcţie de sector.

Acestea sunt disponibile în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite