Mama lui Dan Bălan a făcut show la „Vocea Ucrainei“ cu o piesă în limba română: cum a reacţionat cântăreţul, aflat în juriul emisiunii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bălan, alături de mama sa, Ludmila, pe scena „Vocea Ucrainei“ FOTO Captură video
Dan Bălan, alături de mama sa, Ludmila, pe scena „Vocea Ucrainei“ FOTO Captură video

Mama cântăreţului Dan Bălan a oferit un moment spectaculos la „Vocea Ucrainei“, emisiune în cadrul căreia artistul face parte din juriu, cu o piesă cântată în limba română.

La cei 62 de ani ai săi, Ludmila Bălan a făcut show la „Vocea Ucrainei“, unde a interpretat o piesă în limba română şi i-a impresionat pe cei prezenţi în sală.

Mama lui Dan Bălan a apărut pe scenă într-o ţinută all white, formată din rochie mini şi cizme lungi, peste genunchi, iar în momentul în care a văzut-o şi a ascultat-o, artistul s-a emoţionat şi, privind-o cu drag, a început să danseze şi să zâmbească.

La scurt timp, s-a ridicat de pe scaunul de jurat şi a mers pe scenă, alături de mama sa şi s-au îmbrăţişat, în timp ce colegii cântăreţului din juriu priveau emoţionaţi până la lacrimi. 

„În primul rând am venit să-l susţin pe Dan şi echipa sa şi, desigur, să-l îmbrăţişez! Consider că fiecare din noi, dacă vrea să fie fericit, ar trebui să se îmbrăţişeze de 20 de ori pe zi, minim 20 de secunde. Haideţi!“, a spus Ludmila, care pe tot parcursul piesei a dansat energic pe scenă.

Pe final, Ludmila a mai oferit un moment de senzaţie. A cântat în timp ce toţi ceilalţi dansau pe scenă alături de ea.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite