Eurovision 2015 România. Ordinea în care urcă pe scenă artiştii în finala naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voltaj va deschide
evenimentul, în timp ce suedezii de la CEJ vor încheia
reprezentaţiile live FOTO TVR
Voltaj va deschide evenimentul, în timp ce suedezii de la CEJ vor încheia reprezentaţiile live FOTO TVR

Eurovision 2015 România. Ordinea în care artiştii din finala selecţiei naţionale vor intra în concurs a fost deja stabilită. Voltaj va deschide evenimentul, în timp ce suedezii de la CEJ vor încheia reprezentaţiile live.

Eurovision 2015 România. Ordinea intrării pe scenă

Deschiderea finalei naţionale Eurovision 2015 va fi făcută de Călin Goia şi colegii lui de la Voltaj, care o iau „De la capăt“ cu o nouă participare la Eurovision, urmaţi de cei din trupa Băieţii („Dragostea în lanţuri“) şi Tudor Turcu („Save Us“). Apoi, la Eurovision 2015 România se schimbă ritmul şi se trece la „Chica latina“, interpretată de Aurelian Temişan şi Alexa.

În continuare, Rodica Aculova va cânta despre lumina ei („My Light“), Blue Noise vor încerca să convingă publicul că „Love Won’t Run Away“, iar Ovidiu Anton, aflat pentru a patra oară la Eurovision România, va demonstra audienţei că este un supravieţuitor („Still Slive“).

În concursul Eurovision 2015 România, a opta va intra Lara Lee. Astfel, la încheierea finalei, artista va afla dacă „Superman“ va avea forţa să o trimită la Viena sau dacă ritmul disco va fi suficient de convingător pentru a-i scoate câştigători pe cei de la Super Trooper („Secret Place“).

image
image

Votaţi-vă favoritul la Eurovision 2015 România. Cine merită să reprezinte ţara noastră

 Adevarul.ro vă invită să vă votaţi favoritul la Eurovision 2015.

„A Million Stars“ este interpretată de Luminiţa Anghel, la zece ani de la urcarea pe podiumul Eurovision Song Contest, când a reprezentat România la Kiev. Luminiţa Anghel va fi urmată de Cristina Vasiu, care va interpreta „Nowhere“ pe scena Eurovision de la Craiova.

Concursul Eurovision 2015 România se va încheia cu povestea de dragoste a suedezilor de la CEJ („We Were In Love“).

Eurovision 2015 România: toţi finaliştii

Eurovision 2015 Romania finalisti
Eurovision 2015 Romania finalisti

Eurovision 2015 România. Telespectatorii pot vota o singură dată

În seara de 8 martie, la finala naţională Eurovision 2015, care se va desfăşua la Sala Polivalentă din Craiova, votul telespectatorilor va însemna la fel de mult ca cel al juriului. Melodia care va primi cel mai mare punctaj va reprezenta România la faza internaţională Eurovision 2015, la Viena, mai întâi în semifinala din 19 mai şi, dacă se va califica, şi în marea finală, din 23 mai. Potrivit regulamentului concursului, telespectatorii vor putea vota de pe acelaşi număr de telefon o singură dată pentru o melodie.

Selecţia naţională Eurovision 2015 România va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, pe 8 martie, de la 20:30.

Adevarul.ro vă invită să vă votaţi favoritul într-un sondaj ale cărui rezultate vor fi publicate imediat după anunţarea rezultatelor oficiale din finala Eurovision 2015 România. Invitatul special al finalei este Ruslana, câştigătoarea ediţiei din 2004. România va participa în prima semifinală a concursului, pe 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Eurovision 2015 România. Piesele din finala selecţiei naţionale

Eurovision 2015 România. Luminiţa Anghel  - „A Million Stars“

Eurovision 2015 România. Alexa & Adrian Temişan - „Chica Latina“

Eurovision 2015România. Voltaj - „De la capăt“

Eurovision 2015 România. Băieţii  - „Dragoste în lanţuri“

Eurovision 2015 România. Blue Noise - „Love Won’t Run Away“

Eurovision 2015 România. Rodica Aculova - „My Light“

Eurovision 2015 România. Cristina Vasiu - „Nowhere“

Eurovision 2015 România. Tudor Turcu  - „Save Us“

Eurovision 2015 România. Super Trooper - „Secret Place“

Eurovision 2015 România. Ovidiu Anton - „Still Alive“

Eurovision 2015 România. Lara Lee  - „Superman“

Eurovision 2015 România. CEJ -  „We Were In Love“

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite