BonBon Bombay, concurenta „iUmor“ din Canada, invitată specială în spectacolul „Psihedelia“, la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BonBon
Bombay l-a uimit pe Mihai Bendeac la „iUmor“ FOTO Antena 1
BonBon Bombay l-a uimit pe Mihai Bendeac la „iUmor“ FOTO Antena 1

După ce a uimit juriul „iUmor“ şi l-a impresionat pe Mihai Bendeac, canadianca Bon Bon Bombay este invitată specială în spectacolul „Psihedelia“, de la Sala Palatului.

Bon Bon Bombay, concurenta care a venit din Canada şi a ajuns până finala celui de-al doilea sezon al emisiunii „iUmor“ şi căreia Mihai Bendeac i-a spus „Te iubesc“ se întoarce la Bucureşti. Ea va fi prezentă în show-ul Deliei, „Psihedelia“, care va avea loc la Sala Palatului pe 4, 5 şi 6 martie.

Bon Bon Bombay a cunoscut-o pe Delia la „iUmor“ şi tot atunci ea i-a lăsat o impresie foarte puternică lui Mihai, cu un moment de striptease burlesc total atipic. După acest număr, Bendeac a declarat că „este primul striptease pe care l-am văzut în viaţa mea şi care m-a incitat. (...) M-a incitat faptul că în momentul în care acel schelet a venit peste dumneaei am crezut-o“.  

Nici sezonul al treilea al emisiunii „iUmor“, care va începe duminică, pe 5 martie, de la ora 20.30 la Antena 1 nu va fi lipsit de astfel de fiori pentru jurati şi pentru telespectatori, care vor urmări mult mai mulţi artişti străini din peste 10 ţări, evoluând pe scena „iUmor“, cu numere dezbrăcate de inhibiţii. 

BonBon Bombay iumor Antena 1

FOTO Antena 1

„Mi se pare minunat că oamenii au început să plătească bilete pentru artiştii lor preferaţi, indiferent că este vorba de mine sau de alţii. Pentru un artist, cea mai mare răsplată, linişte sufletească şi dovadă de recunoştinţă, este faptul că poate desfăşura show-uri pe baza de bilete. Multă vreme, în România, acest lucru nu prea a fost posibil. Dar cred cu tărie că, în momentul în care obişnuieşti publicul cu producţii de calitate, asemănătoare cu cele de nivel internaţional, oamenii vor fi mereu interesaţi. Eu îmi doresc să ofer un produs din ce în ce mai bun“, spune Delia. 

Biletele s-au pus în vânzare online pe catmusic.ro, eventim.ro, bilete.ro, salapalatului.ro, iar punctele de vânzare fizice sunt: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, Benzinariile OMV, oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro. Preţurile biletelor variază între 75 şi 350 de lei în funcţie de categorie. 

psihedelia
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite