Axl Rose, de la Guns N'Roses, promite să nu mai arunce microfonul în public, după ce un fan a fost rănit

0
0

Axl Rose, solistul trupei Guns N'Roses, a promis să nu-şi mai arunce microfonul în public, după ce un fan a fost rănit la un recent concert din Australia, relatează dpa, citată de Agerpres.

Axl Rose, solistul Guns N'Roses Foto Arhivă
Axl Rose, solistul Guns N'Roses Foto Arhivă

Axl Rose - care în februarie a împlinit 60 de ani - obişnuieşte ca la finalul concertului să le ofere spectatorilor şansa de a prinde microfonul, dar marţi, după un spectacol pe stadionul Adelaide Oval, din oraşul australian Adelaide, o spectatoare, Rebecca Howe, a fost rănită la un ochi şi la baza nasului de obiectul zburător, conform media australiene.

"Dacă este adevărat, evident că nu vrem ca cineva să fie rănit la vreunul dintre concertele noastre", a reacţionat pe Twitter solistul faimoasei trupe hard rock.

"Aruncăm microfonul la sfârşitul concertelor noastre de peste 30 de ani pentru că am simţit întotdeauna că este o parte din finalul prestaţiei pe care fanii noştri o doresc şi sunt conştienţi că au şansa să-l prindă. Totuşi, în interesul siguranţei publicului, de acum înainte ne vom abţine să aruncăm microfonul sau orice altceva către fani", a scris Axl.

Una dintre cele mai pupulare trupe

Formată în 1984, Guns N' Roses este una dintre cele mai populare trupe din toate timpurile şi a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2012. 

Trupa Guns N' Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în Statele Unite ale Americii.

Printre cele mai cunoscute piese ale trupei "Don't Cry", "November Rain" sau "Knockin' On Heaven's Door".

După 1993, Guns N' Roses se desfiinţează şi, când nimeni nu se mai aştepta, în 2008, revine în atenţie cu un nou disc de studio numit "Chinese Democracy".

A fost marea surpriză a anului 2008 şi, în acelaşi timp, un comeback de referinţă în istoria rockului.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite