Avicii renunţă la concerte din 2017: „Rămâne prea puţin timp pentru persoana aflată în spatele artistului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avicii a fost prezent şi pe scena
festivalului Untold, desfăşurat anul trecut la Cluj-Napoca FOTO
GettyImages/Gulliver
Avicii a fost prezent şi pe scena festivalului Untold, desfăşurat anul trecut la Cluj-Napoca FOTO GettyImages/Gulliver

DJ-ul suedez Avicii, pe numele real Tim Bergling (26 de ani), a anunţat pe Facebook că începând cu 2017 îşi ia o pauză îndelungată în carieră, urmând să renunţe la concerte.

Avicii a precizat în urmă cu câteva zile că va face un anunţ important. Astfel, suedezul a anunţat pe Facebook şi pe site-ul său oficial că din 2017 va renunţa la concerte. „Industria muzicală nu va mai fi niciodată la fel“, a afirmat muzicianul într-unul dintre mesajele sale de săptămâna trecută. Starul a clarificat situaţia, marţi, confirmând că show-urile sale din 2016 vor fi ultimele pe care le va susţine. Avicii a mai declarat că, deşi este încrezător în capacitatea sa de a susţine concerte, deocamdată nu are niciun plan care să vizeze o astfel de revenire în activitatea muzicală, notează News.ro, care citează site-ul revistei „New Musical Express“.

„Drumul meu a fost încununat cu succes, însă nu a fost lipsit de greutăţi. Am devenit adult pe măsură ce creşteam ca artist, am ajuns să mă cunosc mai bine şi să înţeleg că există multe lucruri pe care îmi doresc să le fac în viaţă. Sunt interesat de mai multe lucruri, în domenii diverse, dar aveam mereu foarte puţin timp la dispoziţie pentru a le explora“, scrie DJ-ul. „În urmă cu două săptămâni, mi-am făcut timp pentru a călători cu automobilul prin Statele Unite cu prietenii şi echipa mea, doar pentru a privi, pentru a vedea şi pentru a ne gândi la lucruri noi, într-o manieră diferită. Asta m-a ajutat să înţeleg că trebuie să fac acea schimbare care mă chinuia de ceva vreme“, a completat tot el, după ce a mulţumit casei de discuri, managerului, fanilor şi celor care l-au ajutat să îşi construiască o carieră în muzică. 

„Ştiu că am fost binecuvântat, dar rămânea prea puţin timp pentru persoana din spatele artistului“ 

„Alegerile mele şi cariera mea nu au fost niciodată conduse de interese materiale, deşi sunt recunoscător pentru toate oportunităţile şi tot confortul care mi-au fost oferite de succesul meu. Ştiu că am fost binecuvântat să pot să călătoresc în lumea întreagă şi să cânt în lumea întreagă, dar rămânea întotdeauna prea puţin timp pentru persoana aflată în spatele artistului. Însă nu voi renunţa niciodată la muzică - voi continua să vorbesc fanilor mei prin intermediul ei, însă am luat decizia ca turneul meu din 2016 să fie ultimul meu turneu, acestea vor fi ultimele concerte ale mele. Sper să le încheiem împreună într-o manieră spectaculoasă. O parte din mine îmi zice «niciodată să spui niciodată», aş putea să revin, dar... nu voi reveni chiar imediat“, a precizat suedezul.

Următorul show din turneul mondial al DJ-ului Avicii este programat pe 1 aprilie, în Dubai. Ultimul concert programat în acest turneu mondial va avea loc pe 28 august în Spania, la Ibiza. 

Avicii a fost prezent şi pe scena festivalului Untold, la prima ediţie, desfăşurat anul trecut la Cluj-Napoca.

Tim Bergling, născut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scenă Avicii, este un muzician suedez, DJ şi producător muzical de succes, nominalizat de două ori la premiile Grammy - pentru single-ul „Sunshine“, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său „Levels“, din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One“, „Wake Me Up“, „You Make Me“, „X You“, „Hey Brother“, „Addicted to You“, „The Days“, „The Nights“ şi „Waiting for Love“. A lansat două albume de studio - „True“ (2013) şi „Stories“ (2015). 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite