Fotografiile de familie realizate de „un profesionist“ au ajuns virale. Detaliul care a stârnit amuzamentul internauţilor:„Merită toţi banii“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu din Missouri (SUA) a postat pe Facebook imaginile de la o şedinţă foto de familie, pe care au avut-o în urmă cu opt luni. Imaginile primite de la „un fotograf profesionist“, pe care l-au plătit cu 250 de dolari, au ajuns virale în scurt timp.

O familie din Statele Unite a plătit 250 de dolari pentru o şedinţă foto realizată de „un fotograf profesionist“ din Missouri. 

După opt luni, cuplul american a primit fotografiile, iar rezultatul le-a stârnit hohote de râs, aşa că cei doi soţi au hotărât să publice imaginile pe Facebook. 

La prima vedere, în fotografii, toţi membrii familiei apar zâmbitori şi fericiţi, însă, detaliile feţelor au stârnit hohote de râs în rândul internauţilor, care au distribuit imaginile de peste 300.000 de ori, ajungând virale în scurt timp. Chipurile lor sunt editate şi apar ca fiind desenate, conturând nişte trăsături fantomatice. 

„Ok. Aceasta nu este o glumă. Am plătit un fotograf, care pretindea că este profesionist, cu 250 de dolari pentru o şedinţă foto de familie. Acestea sunt fotografiile pe care ni le-a trimis... Fotografa ne-a spus că umbrele care picau pe feţe în acea zi frumosă şi senină erau foarte puternice şi că profesorul ei nu a învăţat-o să retuşeze fotografiile. N-am mai râs atât de mult de câţiva ani buni! Nu pot să inventez aşa ceva, nu e nicio glumă. Acesta a fost produsul finit“, a scris Pam, femeia care a postat fotografiile pe contul său de Facebook. 

Deşi mulţi internauţi i-au scris femeii că ar trebui să-şi ceară banii înapoi, Pam a spus că nu o va face pentru că a râs atât de mult de acest eveniment încât a meritat toţi banii.

image

Aşa arată membrii familiei din Missouri într-o fotografie „normală“ FOTO Facebook 

De asemenea, cei care au lăsat mesaje şi comentarii pe pagina de Facebook a femeii sunt de părere că fotografa care a realizat şedinţa foto şi a retuşat astfel pozele este fie o impostoare, fie a vrut să facă o glumă, pentru a câştiga, astfel, notorietate, marcându-şi fotografile trimise. 

Showbiz


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri