Rocky Balboa se mută pe Broadway

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvester Stallone în rolul lui Rocky Balboa FOTO Outnow.ch
Silvester Stallone în rolul lui Rocky Balboa FOTO Outnow.ch

Rocky Balboa va pătrunde în cu totul alt ring, atunci când filmul va fi adaptat într-un musical pe scena de pe Broadway. Echipa care se va ocupa de transpunerea lui „Rocky“ pe scena teatrelor de pe Broadway este compusă din scriitorul Thomas Meehan, cunoscut pentru „Producătorii“ şi „Intrigi de culise“, compozitorul Stephen Flaherty şi poeta Lynn Ahrens.

„Nu aş putea fi mai mândru sau mai fericit de această nouă producţie şi de cum povestea mea originală despre Rocky Balboa a fost transpusă pe scenă. Povestea vieţii lui Rocky se asemăna cu a mea atunci, începând de la faptul că nu aveam de niciunele şi până la faptul că trebuia să mă lupt pentru roluri şi pentru a fi recunoscut. Aşa că am transpus acele sentimente în corpului unui boxeur şi chiar nu aveam nici cea mai vagă idee că existau atâtea milioane de oameni care simţeau aceleaşi lucruri ca şi mine. Alex Timbers (regizorul-n.r.) şi toată echipa creativă au făcut ca această poveste să fie la fel de emoţionantă, tulburătoare şi inspiraţională ca la prima ecranizare“, a mărturisit emoţionat Silvester Stallone.

Prezentat de către Stage Entertainment SUA şi Stallone, producţia a avut premiera mondială toamna trecută în Hamburg, Germania, unde a primit cronici excelente şi continuă să joace cu sala plină.

„Rocky“ va avea o serie de avanpremiere în februarie, la Winter Garden Theatre, New York, deschiderea oficială urmând în martie. Distribuţia încă nu a fost anunţată.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite