Quentin Tarantino, despre „Kill Bill 3“: „Am discutat cu Uma Thurman despre acest proiect. Nu m-ar surprinde dacă personajul ei ar reveni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul american Quentin Tarantino (52 de ani) a relansat speculaţiile potrivit cărora vrea să realizeze un al treilea film din seria „Kill Bill“, prin intermediul unei declaraţii în care a spus că nu ar fi „surprins“ dacă The Bride, personajul interpretat de Uma Thurman, ar apărea încă o dată în această franciză.

Într-un scurt interviu acordat revistei „Variety“, citat de Mediafax, celebrul regizor american a lăsat să se înţeleagă că a discutat cu actriţa Uma Thurman în legătură cu posibilitatea ca aceasta să interpreteze încă o dată rolul The Bride - care îşi ia ulterior numele de cod „Black Mamba“.

„Nu m-am angajat în mod concret, nu mă angajez deocamdată, dar nu m-ar surprinde deloc dacă The Bride ar avea încă o apariţie, înainte ca totul să fie spus şi făcut. Am stat puţin de vorbă cu Uma despre acest proiect. Aş putea acum să folosesc unele dintre materialele pe care le-am scris şi care nu au ajuns în precedentele două filme şi mi-am spus aşa: «OK, acum, după 13 ani, ce s-o mai fi întâmplat cu Sofie Fatale, ce s-o fi mai întâmplat cu Elle Driver?“, a spus Quentin Tarantino, citat de Mediafax.

Anterior, regizorul american a spus că, dacă va accepta să facă un nou film în seria „Kill Bill“, acţiunea din noul opus nu va continua din momentul în care a fost lăsată la sfârşitul celui de-al doilea film al francizei, ci va fi reluată după mulţi ani de la acel moment.

Câştigător al trofeului Palme d'Or de la Cannes cu filmul „Pulp Fiction“, din 1994, şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor „Pulp Fiction“ şi „Django Unchained“, Quentin Tarantino a fost, pe rând, regizor, scenarist, producător şi chiar actor în filmele sale. Deşi este acuzat de critici că trivializează violenţa, opera sa cinematografică nu a încetat să entuziasmeze publicul, iar peliculele sale „Profesioniştii crimei/ Reservoir Dogs“, „Pulp Fiction“, „Jackie Brown“, cele două lungmetraje din seria „Kill Bill“, „Maşina morţii/ Death Proof“, „Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds“ şi „Django dezlănţuit/ Django Unchained“ au devenit filme de referinţă ale cinematografiei mondiale.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite