„Gardienii Galaxiei Vol. 2“ a debutat pe primul loc în box office-ul românesc şi marchează a doua lansare de top a anului pentru Disney, după „Frumoasa şi bestia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ratonul Rocket (Bradley Cooper) şi Baby Groot (Vin Diesel) fac echipă în „Gardienii Galaxiei Vol. 2“ FOTO cinemagia.ro
Ratonul Rocket (Bradley Cooper) şi Baby Groot (Vin Diesel) fac echipă în „Gardienii Galaxiei Vol. 2“ FOTO cinemagia.ro

Filmul SF„Gardienii Galaxiei Vol. 2/ Guardians of the Galaxy Vol. 2“, regizat de James Gunn, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc cu încasări de peste  cu încasări de peste 1,8 milioane de lei.

Echipa Gardienilor Galaxiei a debutat pe primul loc şi în box office-ul nord-american cu o cifră uriaşă – filmul a avut încasări de 145 de milioane de dolari. Potrivit BoxOfficeMojo.com, pelicula a ajuns, internaţional, la 427,6 milioane de dolari (la un buget de producţie impresionant, de 200 de milioane), arată cinemagia.ro.

Se menţine, astfel, supremaţia Universului Cinematografic Marvel, dar şi a celor de la Disney, care obţin, astfel, cea de-a doua lansare de top a anului – după cea a live action-ului „Beauty and the Beast/ Frumoasa şi bestia“– care a depăşit recent un miliard de dolari la box office şi se menţine încă pe locul cinci în top.

Lungmetrajul „Gardienii Galaxiei Vol. 2“ îi are în distribuţie pe Chris Pratt, Zoe Saldana, Sylvester Stallone, Kurt Russell, Bradley Cooper, Glenn Close şi Vin Diesel. Primul film din această serie SF, inspirată din universul benzilor desenate Marvel, a fost lansat în 2014. În noua peliculă, personajele principale încearcă să ajungă la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-şi putea întreţine familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite