Cea mai bună combinaţie pentru un colon sănătos

Cea mai bună combinaţie pentru un colon sănătos

Primul organ asupra căruia trebuie să îţi îndrepţi atenţia este colonul.

Colonul joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii organismului tău. Dacă faci parte din categoria oamenilor cu o digestie deficitară, alege să susţii buna funcţionare a acestui cu ajutorul plantelor.Colonul joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii organismului tău. Dacă faci parte din categoria oamenilor cu o digestie deficitară, alege să susţii buna funcţionare a acestui cu ajutorul plantelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

La început de ea este indicat să acorzi o atenţie sporită organismului şi sănătăţii tale, mai ales după sărbătorile de iarnă când mesele au fost îmbelşugate şi cu siguranţă nu ai ratat nici o specialitate.

Acum este momentul să începi să îţi pregăteşti silueta pentru vară. Primul organ asupra căruia trebuie să îţi îndrepţi atenţia este colonul. O cură de detoxifiere este o gură de aer curat pentru el, şi cea mai bună modalitate de a o face este o alimentaţie sănătoasă în cantităţi moderate şi ceaiurile din plante.

Frunzele de senna, laxativ natural

Deşi nu se prea vorbeşte despre această plantă, frunzele de senna fac parte din categoria de laxative naturale ce contribuie într-un mod activ la curăţarea colonului în special de toxine şi la menţinerea unui tranzit optim.

Este un real stimulent al intestinelor, participând la realizarea mişcărilor de peristaltism, având efecte vizibile după un interval de 12 ore de la consumarea ceaiului, motiv pentru care este ideal să îl consumi după masa de seară.

În cazul în care te confrunţi cu afecţiuni precum boala Crohn, colită ulceroasă sau afecţiuni cardiovasculare acesta ceai este contrandicat.

Află pe clicksanatate.ro de ce este bine să bei ceai verde!

Cele mai bune exerciţii de făcut după o masă copioasă

Cele mai bune ceaiuri pentru slăbit

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: