Cel mai bun remediu pentru un colon sănătos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În toată agitaţia zilnică uităm cât de importantă este alimentaţia echilibrată şi cu timpul organismul prezintă tot mai des semne ale îmbătrânirii şi a faptului că organele nu mai funcţionează la fel de bine şi de eficient. Un organism epuizat începe să tragă semnale de alarmă vizibile mai ales la nivelul ochilor, a ficatului şi a colonului.

Tocmai timpul, duşmanul cel mai de temut al nostru este motivul pentru care trebuie să începi cât mai curând să introduci în alimentaţia ta acest remediu natural şi la îndemâna oricui, mai ales că ajută la curăţarea grăsimilor din ficat, sprijinind în acelaşi timp şi buna funcţionare a tranzitului intestinal şi mai presus de toate fiind eficient în combaterea stresului la nivel celular.

Remediu bun a se consuma în stare crudă

Deşi gustul nu este tocmai unul placut, însă când te gândeşti la sanatate şi vei vedea îmbunătăţirile, vei alege să îl consumi din ce în ce mai des. Îţi va oferi un efect revigorant şi totodată nutritiv.

Atunci când te alimentezi ţine cont de faptul că mai ales în această perioadă ai nevoie de un aport cât mai mare de vitamine şi minerale şi mai ales ai nevoie de mişcare. Aceste aspecte îţi vor menţine sistemul imunitar puternic şi silueta sub control.

Sfecla, sursă excelentă de antioxidanţi

Fie că alegi să o consumi crudă, fiartă, în suc sau în salate, sfecla îţi oferă o veritabilă porţie de sănătate. Bogată în cele mai bune vitamine dintre care amintim vitaminele A, C, E, B1, B2, B2, C, acidul folic dar şi fibre, magneziu, fier, cupru, fosfor.

Află pe Clicksanatate.ro cum să prepari leacul cu sfeclă!

Fereşte-te de depresie cu aceste alimente!

Ce contraindicaţii are zeama de varză

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite