Trucuri ca să scapi de mahmureală

Trucuri ca să scapi de mahmureală

Apa reduce nivelul de alcool din organism

Ai consumat prea mult alcool de săbători şi acum ai o durere de cap îngrozitoare? Iată câteva remedii împotriva mahmurelii care merg la cei mai mulţi dintre noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă ţi-este rău şi îşi vine să dai afară, fă-o fără doar şi poate. Este modalitatea prin care organismul se apără eliminând toxinele.

Două pahare mari de apă te menţin hidratat şi reduc din efectele alcoolului, iar dacă eşti băutor de cafea două căni te ajută să treci peste un astfel de moment dificil. Cafeina din cafea restrânge vasele de sânge dilatate. Atenţie însă la deshidratare. Ca şi alcoolul şi cafeina este un diuretic ce determină eliminarea apei din organism.

O plimbare scurtă sau o alergare în aer liber pune sângele în mişcare şi te înviorează prin stimularea secreţiei de endorfine, analgezice natural ale organimslui.

O supă caldă de pui este ajutor prin faptul că înlocuieşte sarea şi potasiul eliminate de alcool. Bananele conţin şi ele potasiu va reechilibrează nivelul de electroliţi din organism şi oferă energie rapidă, astfel că pot fi consumate ca atare sau amestecate cu miere de albine şi lapte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările